Positive thinking

Att få jobba med sin hobby är något som inte många har lyxen att göra. Att aldrig ha söndagsångest och alltid möta härliga medlemmar som kommer till Actic för att göra skillnad! 

Jag själv har en enda uppförsbacke och har haft det ett bra tag nu, höft/rygg strular och utredningen känns som ett enda stort ekorrhjul. Detta hindrar min personliga utveckling och hindrar mig från att göra alla mina gruppträningspass till dom bästa vecka efter vecka då jag inte kan utföra många övningar då jag har vidriga smärtor efteråt om jag inte lyssnar på kroppen. Men.. jag KAN träna.. positivt tänkande kommer jag långt på !


När tiden bara rusar...

Ibland så har man helger där man inte har något inplanerat och det sker så sällan att när man väl är mitt i den så inser man att det hänt så mycket! 

Angelina har börjat förskoleklass, när blev hon så stor? Min älskade prinsessa.. 


En kall promenad med en Angelina i bärselen 2009 ♡ 

När man vill komma igång igen...

Var många år sen jag loggade in på blogg.se! Har använt WP och haft egen domän men pga lite misstag så har någon annan köpt sweetladysoul.se och jag kommer inte ens in på min WP sida längre. Så sjukt irriterande då ett par års blogginlägg med bilder och privata texter som är låsta nu inte kan kommas åt av mig men tydligen av någon annan?
 
Jag har tänkt att komma tillbaka till blogg.se länge men har försökt föra över allt via exportfil (xml) men tydligen blir den typ tom så blogg.se kan inte importera något för det finns inget på filen (som jag skapade INNAN någon annan köpte adressen innan jag hann betala fakturan för nytt år).
 
Om någon sitter på bra idéer eller kan hjälpa mig så JA TACK! Förväntar mig inget gratis...
 

RSS 2.0