Inför Beach 2012 - målmedvetenhet

Nu ska jag ta upp en viktig fråga som vi alla tänker på och som gör att vi kanske känner oss ensamma om detta ibland? Beach 2012 närmar sig med stormsteg och många av oss har en bild, ett mål om hur vi ska se ut/må om ca 4 månader. Fick detta tips utav Nancy och lovade att lägga upp ett inlägg om det.

Vägen dit kommer att kännas svår, tung och omöjlig vissa dagar. Kanske har ni haft en helg där ni ätit för mycket? Kanske tittar ni er i spegeln och har en såndär "fuldag"? Ni kanske ställer er på vågen och blir besviken över resultatet? Då vill jag säga:
Det är fullt normalt! Vi alla känner så! Vi alla tappar suget och vill lägga oss under täcket med en chokladkaka och tycka så synd om oss själva. Men gör det då! Att lägga sig i sängen en kväll och äta godis är inte det som gör att ni inte når era mål, det är när är alla kvällar i veckan ser ut så och att träningen uteblir dag efter dag.


Ha realistiska mål, det finns inga quick fix med dieter hit & dieter dit. Ät sunt, utan tillsatser och ät efter tallriksmodellen. Jag drar ner på kolhydrater men jag äter det fortfarande, jag kan t.ex inte leva utan frukt! Men däremot har jag inga problem att byta ut potatisen eller pastan mot keso & grönsaker till maten.


Jag har haft en riktigt svullar vecka som började i onsdags med några godisbitar och avslutades med en helg av lakrits & chipssvullo! OMG.. min mage.. den mådde så dåligt och jag fick en chock när jag ställde mig på vågen.. men vet ni vad? Jag skrattar åt mig själv, att jag valde att inte ha någon diciplin i några dagar... de är inte hela världen! :-)


Så vet ni vad? Tänk på att vi alla är vackra, kroppen mår bra av att röra på sig och tänk på att vi ska leva med den LÄNGE och då vill vi ju ge den de bästa bränslet i form av mat och sen varierad träning. Och att sen efter slit (för ja man måste slita!) se att dom där jeansen som legat längsts in i garderoben passar, att man kan titta sig själv i spegeln och tänka "fan så bra jag är som kämpar".. då kommer ni va så glada över att ni satte mål och började stega mot dom.


Vad är mitt mål? Mitt är att i år ha bättre kondition och mindre kroppsfett men behålla den vikten jag står på idag. Och dom dagar jag tvekar så tar jag fram snygga fitnessbilder på tjejer som jag ser upp till och bara öser :-D Vad är ditt mål?


Kom igen nu! NU KÖR VI!

Kommentarer
Postat av: Catti

Bra inlägg! :) Jag har haft lite svullande jag med och min mage mår ju inte bra nu haha. Ser gravid ut och har nog gått upp 3 kg. ;) Men det var det värt, och jag är så hård psykiskt så för mig gör det inte så mycket. Jag tillåter mig själv att "blir fet" nån gång d¨och då men sen kör jag stenhårt igen. Det måste man nästan göra. Man måste få svulla och sedan är inte det hela världen och man kommer alltid igen! Kramar!

2012-02-13 @ 14:06:01
URL: http://www.catti.se
Postat av: Marie

Tack för dessa underbart peppande/stöttande ord! Ska suga åt mig dem som en vettex-trasa och vrida ur när jag behöver det som mest för att då återigen suga upp dem igen =)

Kram

2012-02-14 @ 18:34:27
URL: http://mamafeelings.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0