Fruits and..

Mitt dietande går som sagt riktigt bra, har gått ner 2,2 kilo och ska ner 1.5 kilo till är det tänkt sen ska jag börja äta som innan fast i mindre portioner så att jag inte går upp i vikt igen.Dagens lunch: Ananas, äpple, banan, apelsin & mini keso.


Går sjukt bra utan godis och den "riktiga maten", bara flytande och frukt och inget starkt sug efter något faktiskt och mår kanon. Idag är första gången som jag äter keso till, har redan tappat såpass mkt i vikt att jag inte vill att det ska fortsätta i samma takt (lagom är bäst!).


Och min form på magen ser ut som följande just nu:


Sidomusklerna är synliga och dom första fyra rutorna men i mitten.. en bit kvar att gå!! Har dessutom separation i magmusklerna efter graviditeten så är jättesvårt för mig att spänna magen utan att typ de ska se ut som att en Alien är påväg ut ;-) MEN! Är bara slutet på februari så att jag tror jag kommer ta förra årets formtopp!

Kommentarer
Postat av: Ida - En same med LKG

Nu är Bloggtips igång igen! Det är som Dagens Blogg fast lite bättre ;)

http://idahtt.blogg.se/2012/february/bloggtips-2.html

Var gärna med, men läs noga vad som gäller! :)

2012-02-28 @ 17:28:25
URL: http://idahtt.blogg.se/
Postat av: Ullis

Har oxå separation på magmusklerna efter två graviditeter och ett litet navelbråck som jag ska fixa till. Hur tränar du magen?? Jag undviker vanliga situps, men rycks ibland med av bara farten när jag kör grupp-pass.

Skulle vara kul om du skrev lite om hur dina gympass ser ut, vilka övningar och muskelgrupper du kör ihop och hur ofta osv.

Ha det bäst!

2012-02-28 @ 17:37:04
Postat av: Nadja

Ullis: Så tråkigt när graviditeten separerar magmusklerna men men ;-) Ska absolut ta och skriva lite mer om hur jag tränar! KRam

2012-02-28 @ 17:39:46
URL: http://sweetladysoul.blogg.se/
Postat av: malin

Duktigt kämpat gumman! De där me seperation i magmuskelaturen har jag tänkt på också, att man ju kan få efter grav. hur märker man det? Har tänkt på det men aldrig funderat över hur man kan märka av de... =)

2012-02-28 @ 17:59:32
URL: http://inwe.se
Postat av: Andrea

Keso och frukt är svårslaget alltså, riktigt gott! Hoppas magen dortsätter hålla sig lugn och inte bråkar med dig. Finns det inga tabletter man kan ta när magen ballar ur?

2012-02-28 @ 20:41:17
URL: http://friskusen.blogg.se/
Postat av: E L I N F E L I C I A S

gott!

2012-02-28 @ 22:43:07
URL: http://elinfelicias.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0