Semesterskoj?

Jag sitter och funderar på vad vi ska hitta på när jag går på semester. Kolmården är en punkt och så tänker jag Vimmbery/Astrid Lindgrens Värld.. kan ju vara skoj?Men så är de detta med boende... jag blir knäpp av det! Man vill ju bo i en mysig liten stuga men jag orkar inte leta på blocket. Jag blir tokig när jag sitter och bläddrar bland alla stugor. Tycker det är så svårt. Dessutom är det roligare om man åker flera stycken, eller vad tycker ni?

Vad ska ni hitta på under er semester?

Kommentarer
Postat av: Malin

Vi tar nog både Kolmården och astrid Lindgrens värld nästa sommar eftersom det känns lite tidigt att dra iväg långt med Liv redan nu. Då är hon ju ändå ett år och kan förhoppningsvis gå! :-) Så nu i sommar blir det mest Parken Zoo och badet där och så strandhäng. Fast jag är såååå sugen på att åka iväg med Moa till Kolmården nu i sommar, hon skulle älska det!!KramKram!

2011-06-30 @ 12:16:14
URL: http://andthroughitall.blogg.se/
Postat av: Malin

Haha, där fick du två kramar ;-)

2011-06-30 @ 12:16:44
URL: http://andthroughitall.blogg.se/
Postat av: Marie

För oss blir det kortare dagsutflykter tänkte vi. Åker ner till ett par vänner i Trollhättan en vända (med förhoppningar om att ta omvägen förbi Ullared).

Kolmården blir det också för våran del. Var där förra sommaren också. Vilja älskar ju djur. Så givetvis blir det ju en del Parken Zoo besök också.

Ska faktiskt försöka svänga in på Sagostigen i Hälleforsnäs också. Var länge sen jag var där så jag vet ju inte om det har ändrats något. Men värt en utflykt i alla fall =)

Kram

2011-06-30 @ 14:58:11
URL: http://mamafeelings.blogg.
Postat av: Melissa - Mamma till 2 prinsar

skriver just nu på min blogg om en av våra resor vi gjort på semestern =) kika in om du vill =)annars så blir det kolmården för vår del och en tur till västerås :)

sen blir de lite små utflykter

2011-07-05 @ 22:36:07
URL: http://OoOMelissaOoO.blogspot.com
Postat av: Mrs Bernhardsson

Kolmården blir det för oss denna sommar. Men Astrid Lindgrens värld får vänta då jag fått tips om att vill man få ut så mycket som möjligt av det så bör nog barnen vara minst fyra år. Det är helt klart ett ställe vi kommer att åka till. Alva älskar hennes filmer.

2011-07-05 @ 23:04:20
URL: http://mrsbernhardsson.blogg.se/
Postat av: Maddi

Jag tror att din tjeja skulle uppskatta Astrid Lingrens värld mera nästa år eller till och med året efter. Kolmården däremot funkar nog perfekt denna sommar.

2011-07-07 @ 12:39:13
URL: http://hokori-fallenangel.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0