Träningstips på semestern!

Hur går det för er på semestern? Njuter ni av det svenska sommarvädret (regn..mulet...lite sol...väldigt svalt..)? Tränar ni som vanligt?

Jag tränar inte som vanligt, men jag tränar! Sommar & semester ska njutas till max och därför försöker jag träna utomhus så mycket det går. Blir inte mer än 1 timme på gymmet när jag dansar men annars håller jag mig ute. Så här kommer min senaste vecka med träning:

Torsdag: Backträning i VilstaSöndag: 6,2 km på mina inlines!
Måndag: Lite träning i lekparken när vi var i Stockholm.

Med detta vill jag säga att glöm inte att variera er träning, på sommaren är det så lät! I lördags så simmade jag några längder i poolen på Parken Zoo t.ex (dock inga bilder), bara fantasin som kan sätta stopp för er. Kämpa på! Jag njuter av varje glass och godisbit som jag äter varje dag med väldigt gott samvete ;-)

Nu går jag till Forever för att besöka Malin (massageterapeut) och 60 minuters helkroppsmassage..

♥♥♥


Tips från fitnesspolaren:Androx-Q12/Våran storsäljare, finns singel, dubbel, trippelpaket
länk: http://www.fitnesspolaren.se/product.html/nanox-androx-q12?category_id=64


T-100/ T-100, Testo booster som verkligen är för män och inte pojkar. Ger den mest entusiastiske gymmaren en verklig möjlighet att komma i toppform. Män över 40 som behöver öka sin lust och livskvalitet finner här en given vinnare i att använda T-100 länk: http://www.fitnesspolaren.se/product.html/t-100?category_id=64


Optimum Nutritions/Gold Whey Protein….ja vad mer finns det och säga. Guld värt ;-). Finns nu hos Fitnesspolaren.
länk: http://www.fitnesspolaren.se/product.html/100-whey-gold-standard?category_id=35

Kommentarer
Postat av: Jacqueline

Ja och förhoppningsvis går han på glömsta förskola nästa år och då är det den förskolan som har sommaröppet. Det skulle vara perfekt då vi inte får lägga vår semesterperiod hur vi vill. Måste välja tidig eller sen och får inte gå över brytet. Suck!Men det har fungerat bättre idag så det är skönt. Bara fredag kvar för honom nu.

2011-07-12 @ 16:37:32
URL: http://jacqueline87.blogg.se/
Postat av: Caroline

utomhusträning är gryymt! Ska oxå ge mig ut i veckan :O)

2011-07-12 @ 18:20:52
URL: http://fitnessa.blogg.se/
Postat av: Malin

Sv: Precis, ibland köper ju någon upp vilket gör att de kan hålla öppet ändå, så förhoppningsvis betyder det inte att folk blir av med jobben. Bara att hoppas, för även om jag jobbar på konkurrerande företag så betyder det knappast tummen upp för oss. Snarare kanske det blir tuffare, man vet aldrig det där när butiker slår igen :) Spännande & lite läskigt - men fortfarande kan jag aldrig vara glad över om folk förlorar jobben, för det är hemskt vilket som ju.Såg att du fyndat tvättmaskin! va blev de för någon? (arbetsskadad.....):D Kram!!

2011-07-12 @ 19:36:19
URL: http://inwe.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0