Spinning around...

Dött på bloggfronten, jag har det lite jobbigt just nu så därav väljer jag att lägga bloggen åt sidan. Kan inte säga om det är för några timmar eller dagar.. men återkommer så fort jag orkar. Har massor att skriva om men tankarna gör så att jag inte kan formulera mig som jag vill utan allt är så dystert.

Min PMS som är på sin topp gör sitt men även annat..

 

Denna bild får mig att le, så härligt! Barnen gör kullerbyttor. Och ja, Angelina har nu lärt sig att göra kullerbyttor på riktigt! Så stolt mamma ♥


Kommentarer
Postat av: Anna - Mamma till Emilia med albinism

Hoppas det känns bättre snart =)

2011-07-04 @ 14:09:23
URL: http://www.annasdagar.se
Postat av: Carro Adria o Devin

Hoppas du mår bättre snart, och du Nadja man får må apa ibland de har man rätt till. Njut av din vackra familj och fyll på med ny energi och positivitet. Vi bloggläsare väntar på dig ; )Adria har oxå lärt sig kullerbyttor tänkte sätta henne på nå gympa i höst nått för Angelina med?kram på dig

2011-07-04 @ 15:50:53
Postat av: Malin

Så duktig hon är! :-)Usch, så trist att allt inte är på topp! Hoppas det vänder snabbt så du får njuta av semestern som nalkar. Finns alltid här om du vill prata, är bara ett samtal eller en promenad bort!Stor kram, vännen.

2011-07-05 @ 09:20:52
URL: http://andthroughitall.blogg.se/
Postat av: Annah - Livet som tvåbarnsmamma

Sett dina statusuppdateringar på Fb och det verkar inte lätt :/ Hoppas det vänder snart!!sv: Ja visst, skynda skynda! Jag kommer troligtvis inte hinna knipa några åt mina barn innan dom är slut :(.

2011-07-05 @ 12:48:57
URL: http://carpeannah.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0