First consert..

I lördags så var vi på Parken Zoo, grannbarnen ville så gärna se Eric Saade så vi gick dit i tid så vi kunde strosa runt bland djuren i 2 timmar först och sen strax innan konserten skulle börja så ställde vi oss och inväntade barnstjärnan nr 1! Jag var lite osäker på hur Angelina skulle reagera på allt folk, hög musik och ljuseffekter m.m men hon blev helt förstelnad! Hon hörde inte när man prata med henne och bara blängde på scenen:

 

Så här satt hon i 10 minuter, rörde inte en min! Ropa på henne och tillslut börja Rodde ropa på henne och vips så såg hon ut så här:

 

 

Hon älskade det! Hon blev sur när vi sa att vi skulle gå efter 3 låtar, ville stanna kvar! Men vi gick och spela och hon fick vinna lite grejer så det gick över fort. Men trevligt hade vi det, 10.000 var där för att titta på honom!

 


Kommentarer
Postat av: Evelina

Hihi vad SÖT hon är!!

2011-07-05 @ 21:16:00
URL: http://happilyeverafter.se
Postat av: Jacqueline

Ja det är likt erat men i det vi tittat ut så är det typ som svarta streck mellan brädorna. Om du förstår :)Så roligt att hon gillade det så mycket. :) Då kanske det blir sean banan på söndag? haha.

2011-07-05 @ 22:09:05
URL: http://jacqueline87.blogg.se/
Postat av: Jacqueline

Haha, ja jo okej. Men du förstod hur jag menade :) Ja men då är det nog något liknande som ni har. Var köpte ni ert ifrån?

2011-07-06 @ 07:01:59
URL: http://jacqueline87.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0