Helgen slut & vardagen är här..

Andra natten i rad som Angelina vaknar ca 01,30 och har jättesvårt för att somna om. Natten till söndagen så var de 1 timme och inatt var de 2 timmar...

Vet inte om de har med förkylningen att göra eller om de är att mycket nytt händer i hennes lilla huvud? Hon har varit så grinig hela helgen, sådär extremt grinig som hon aldrig varit innan! Hon har alltid varit världens lugnaste och lättaste, visst hon har alltid varit extremt bestämd och vetat vad hon vill men nu i helgen så skrek hon hela tiden.. så fort vi gjorde saker (kattutställning och bilträff) så bara skrek hon jättehögt hela tiden!! Hon skrek mot människor som hon träffat innan, även sin egna morfar?!

Enligt en av personalen på hennes förskola så sa dom att hon är i den åldern nu när hon vet vad hon vill och när de går emot henne så protesterar hon högt och eftersom hon inte kan prata så skriker hon och visar med hela kroppen att det är inte vad hon vill. Vill gärna ha de på sina egna villkor helt enkelt och de är något som alla barn går igenom mer eller mindre.

Jaja, jag hoppas på att de är förkylningen och brist på sömn som gör henne sådär och att de går över så fort de här med förskola blir en vana hos henne ;-) Hon är själv på förskolan nu, har varit de i ca 30 minuter och jag ska hämta henne efter lunchen vid 12,00, spännande!


Kommentarer
Postat av: Jacqueline

Ja men det låter som en riktigt bra idé. jag hör av mig sen när han vaknat då. :)Så spännande att hon är själv på förskolan nu då.

2010-09-06 @ 11:15:08
URL: http://jacqueline87.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0