Däbbt i däsan...

Ja så låter det på ett ungefär när jag försöker berätta att jag är täppt i näsan, helt enkelt förkyld! Men som tur är så har jag inte halsont så jag kan nog gå och dansa imorgon faktiskt. Kroppen känns ändå hyffsat pigg så det blir nog bra.

♥♥♥

Dagen har gått sådär på skolan, så himla svårt idag! Håller på med inlämningsuppfgit nr 1, är ett företag som jag ska sköta bokföringen åt och de vill INTE som jag vill... blev sur och irriterad på mig själv så läraren sa åt mig att gå hem tidigare och komma tillbaka imorgon med nya tag ;-) Var faktiskt iväg på lite äventyr på f.m, frestar er med ett foto (skulle väldigt gärna vilja detta men oddsen är emot mig...!):
Hämtade en jätteglad liten prinsessa på förskolan. Där visade dom mig en bild på en flicka som slutat där innan Angelina börja, denna tjejen och Angelina har förskolelärarna pratat om massor. Att dom är så lika både till utseende, kroppsrörelser & beteende.. och OJ så lika dom var! Det var som att titta på en bild av Angelina från framtiden när hon var 5 år gammal.. jag tappa hakan!!

Vi åkte hem i stormen och har precis ätit torsk & potatis. Detta med heltid på förskolan har resulterat i att 2 dagar i rad så äter Angelina upp hela sin portion med mat (wow nr 1), hon leker inget (wow nr 2) och sist men inte minst hon äter upp allt själv utan att jag ska behöva distrahera henne och sen smyga in en sked i munnen (superwow 3!!). Nu inväntar vi pappa/man som jobbar över idag.

Kommentarer
Postat av: Therese - Colins mamma

Nej, det förstår jag. Jag har också handlat lite åt Colin. Det behöver inte vara så dyra grejer heller för att de ska bli glada :)Vad kul att hon äter! Härligt! KRAM

2010-11-23 @ 18:15:35
URL: http://minbebis.com/blogg/hostherese
Postat av: Malin

Trist att du är förkyld igen! Det verkar bara gå runt denna förkylning.. Moa var jättehostig och supersnorig i morse, så hon fick vara hemma idag också. Det går verkligen upp och ner! Men i morgon SKA hon till förskolan, nu får det vara SLUT på allt skit!Läskigt med barnet som var/är så likt!

2010-11-23 @ 18:18:06
URL: http://andthroughitall.blogg.se/
Postat av: Emelinda

Vad skönt att höra sådana framsteg med Angelinas matvanor!

2010-11-25 @ 18:12:53
URL: http://emelinda.gopshusgarden.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0