Jag är så trött!!!

Har typ inte sovit något inatt..2-3 timmar men dom är inte sammanhängande. Utan en timme här och en timme där...

Angelina vakna kl 23.30, hon blev väckt av oss andra i huset. Hon somna inte först vid 01 igen. Hon gör eller säger inte så mycket, utan sitter och leker i sin säng och rullar runt, ställer sig upp och pratar för att sen lägga sig ner tillslut för att sova.. Äntligen får jag sova tänkte jag!

Kl 04.15 började Angelina snacka och dricka vatten, lekte med sina djur och efter en timme sa hon till för då ville hon ha välling.. Sen börja hon varva ner och vid 06 somna hon igen...

Är inte van att ha de så här, men visst de är en ny plats att sova på så hon har väl inte riktigt någon ro i kroppen. Dessutom är hon inte alls van att sova i samma rum som oss.. Hon vill ju bara vara vaken när hon ser oss så de är mycket "låtsas-sova" som gäller.

Jaja.. Får se hur denna dagen slutar? Har jordens humör dessutom! Mycket pga att jag börjat käka Cerazette, och att jag blödde i 12 dagar, 6 dagars uppehåll och nu blöder jag igen :-/ Skit & pannkaka känns allt som just nu!

Trevlig semester...

Kommentarer
Postat av: Ellinor

Hoppas du får sova inatt sötis!

2010-07-15 @ 11:04:28
URL: http://sharpen.blogg.se/
Postat av: Malin

Kan ju vara värmen också kanske? Men det är klart att nytt ställe också påverkar. Hoppas ni får sova snart!Usch, det där med humör känner jag igen.. jag har också fått ett jäkla humör trots att jag inte äter piller. Helt sjukt, har aldrig haft så förr! =/

2010-07-15 @ 11:40:12
URL: http://andthroughitall.blogg.se/
Postat av: Jacqueline

Jag hade också så med blödningen när jag började äta cerazette men sen dröjde det 2 månader tills jag blödde igen. Så nu är det andra gången jag blöder så får se om det blir lika som sist då eller om det blir mer "normalt" nu..Snart kommer hon nog till ro med att sova borta och i samma rum som er. Adrian är precis lika dan när man sover borta med honom.

2010-07-15 @ 11:42:22
URL: http://jacqueline87.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0