Tungt..

Av någon anledning så är dagarna och kvällarna lite tyngre än vanligt, vet att tiden är kommen för "dom roliga veckorna" som jag får varje år, dom veckorna när allt är lite jobbigare och tårarna ligger och guppar i ögonvrån utan anledning, man känner sig fulare och som en sämre människa. Det går över det vet jag men jag hoppas att det går över snabbt för tålamodet räcker inte till lika mycket och jag vägrar låta det gå ut över min prinsessa, skulle vilja ha ett dygn där jag kan få glömma hemmet ett tag och bara få va, äta god mat och ta en god drink med min man och krypa ner i en hotellsäng utan en massa måsten och få avsluta med en hotellfrukost och komme hem med nya uppladdade batterier!

Kommentarer
Postat av: sanna

jag tycker jan, feb, mars och april är DEPP. vet hur det känns! styrkekramar!

2010-01-19 @ 23:17:33
URL: http://sannasannasanna.blogg.se/
Postat av: L8

2010-01-19 @ 23:24:11
URL: http://kamphund.blogg.se/
Postat av: L8

Sorry för den tomma kommentaren. Blev nåt fel...Vad jag ville säga att den här perioden är min jobbiga period också, varje år. Blir deppig, får ångest och svårt att sova. Tänker för mycket. Jag vet ju att det är så här varje år så jag har ändå hopp om att den går över i år igen.

2010-01-19 @ 23:26:21
URL: http://kamphund.blogg.se/
Postat av: L8

Vad snällt sagt! tack! :) Jag hoppas verkligen att det ska gå vägen den här gången.Och du har helt rätt, det är ingen rolig tid. Alldeles för lite sol och ljus. Jag tror mest att det beror på det faktiskt. Samt lite ångest över att det återigen är ett nytt år...2010-01-19 @ 23:57:28
URL: http://kamphund.blogg.se/
Postat av: Wifie

Det är samma för mig. Vaaarje vinter. Så du är inte ensam.. Men innan man vet ordet av så kommer våren intågandes med fågelsång (fast den har ju redan börjat? haha!), sol och värme. Kram gumman!

2010-01-20 @ 08:37:22
URL: http://thewife.blogg.se/
Postat av: uh-huh-me.com ~ Nettan

Då tycker jag du ska se över om du kan få dig en sån dag/helg för det är klart att du behöver! Du kommer bara må bättre , det vinner ju alla på. Förstår hur du känner dig! Skickar en bunt kramar!

2010-01-20 @ 10:44:21
URL: http://uh-huh-me.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0