And it goes on..

Natten var bättre, hon ville inte somna igår kväll heller och jag fattade inte varför och tillslut så orkade jag inte mer så jag la henne i sin säng och hon somnade på 2 minuter! Hon brukar vilja ligga med mig eller Noak i soffan för att varva ner och när hon börjar somna in så brukar vi lägga henne i sängen men inte igår då ville hon vara själv *skrattar*

Men hon bajsade flera ggr på kvällen men sen vaknade hon inte först halv tre och var hungrig så hon fick majsvälling och så somnade hon om till kl 07 och så bajsade hon och 15 minuter senare kom lass nr 2..där i mellan hann hon få en flaska med Drikki i sin flaska med morot & äppel smak och sen somnade hon. Strax före 10 vaknade hon igen för ett tredje lass och denna gången hade Noak varit till apoteket och kommit hem med Inotyol som jag strök på så får vi se om det blir bättre med det röda på rumpan iallafall?

Har även försökt få i henne vätskeersättning men hon vill inte ha, tror de smakar illa så jag blandade de med lite äppeldryck men tror inte hon är törstig? Får försöka lite senare igen..

Nä..nu står hon och säger mamma och slår på mina knän så jag gissar på att hon vill ha uppmärksamhet?

Angelina smakar äppeldryck för första gången igår!


Kommentarer
Postat av: Ingela

Ida gillade vätseersättningen, men hon är lite tokig precis som jag :) Det viktiga är att blöjorna är kissiga, då vet man att hon har ett överskott på vätska. I värsta fall kan man ta en doseringsspruta och spruta in vätseersättningen i munnen om hon inte vill dricka.Lycka till och hoppas lilltjejen kryar på sig.

2010-01-15 @ 11:44:44
URL: http://lifeofingela.blogspot.com
Postat av: Louise

Hittade det här på vårdguidens hemsida.

Hoppas dottern blir frisk snart, lycka tillTill barn ska du välja apotekens färdigblandade vätskeersättning och undvika att ge hemgjord vätskeersättning. Om blandningen inte blir exakt korrekt finns det risk för att salthalten kan bli för hög.Det viktigaste är att barnet får i sig vätska. Om det absolut inte går att få i barnet vätskeersättning kan du prova att med tesked ge saft eller annan dryck som barnet tycker om.När det gäller barn kan det ibland vara svårt att få i dem vätska över huvudtaget så försök med det som fungerar. Håll barnet under uppsikt och håll koll på barnets allmäntillstånd.

2010-01-15 @ 16:16:10
URL: http://lusses.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0