Helgen som var..

Lördagen blev annorlunda men väldigt bra! Kom inte ut först efter 20 tiden och då gick vi på förfest där vi gjorde de man brukar göra (dricka och snacka om allt och ingenting). Klockan gick väldigt fort så 22,40 stack jag och Veronica för vi skulle se fyrverkerierna men de började när vi var påväg så vi hann se de mesta men inte finalen för då var de ett hus framför oss haha jaja vi fick lyssna iallafall.

Vi klev in/ut(?) på Strömsholmen för lite Smirnoff Ice och en massa busiga sms till våra respektive, jag tror dom blev lite halvnervösa där ett tag medans jag och Veronica skrattade som aldrig förr ;-)

Vad är en kväll utan att några killar ska stöta på en? Det är så kul när sånt händer och då menar jag inte sliskiga killar som ska talla på en eller liknande utan killar som bara har ett samtal på en mogen nivå men som man märker att de finns en baktankte, nu undrar ni varför men jag är väldigt rapp i käften och killar brukar bli ganska förvånade och detta var inte ett undantag..tillslut så fråga han:
-Har du pojkvän?
-Jag svarade självklart, jag har en man & dotter, visa upp mina ringar
-Jag förstod de, för du har så mycket skinn på näsan och var så självsäker som tjej så de vore konstigt om du inte var upptagen
!
Hahahaha ja jag orkar inte berätta allt men de var mycket snack om att jag skulle slå honom på käften (hans uppmanande) och att han inte trodde på att jag kunde slåss ;-)

Men men, sen klev Kalle Bah & Governor Andy på scen och oj som jag njöt, det var så grymt!!..Jag ville bara ha mer och mer men kl 01,30 slutade dom spela och vi ville dra vidare men de var fullt så vi kom inte in och valde då att knata hem, strax efter 02 var jag hemmma igen. Kunde dock inte sova så de vart en sömnlös natt och jag var lagom trött när vi valde at gå upp för att "göra en ny dag".

 

Söndag:

Vi åkte ut till torpet och så fort vi kom dit tog jag Angelina under armen och la oss i sovrummet och sov i två underbara timmar! Så himla skönt och välbehövligt, lite hemmagrillade hamburgare fick slinka ner i magen och jag hann inte mer än hem för att vända och plocka upp Malin för att åka hem till Kristin för att säga grattis i efterskott =)


Det ni..ett dygn som var fullspäckat!

Kommentarer
Postat av: Kalle Baah

Hej! Vi snubblade över ditt inlägg, tack för omdömet! Vi hade också rätt kul!



/Orkestern

2010-08-16 @ 14:46:30
URL: http://www.facebook.com/kallebaah
Postat av: Malin

Hoppas du fått sova gott nu gumman! :-)



Kram!

2010-08-16 @ 21:11:20
URL: http://andthroughitall.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0