Ett jobb..

..har jag nu sökt med två platser till. Är ett administartionsjobb på en teknikavdelning.. jag tyckte att jag fick till ett himla bra personligt brev denna gång!! Jag är lite negativt inställd just nu, jag är van att få de jag vill ha men nu så känner jag mig så utanför arbetslivet..

I november har jag varit hemma i 2 år!! Tänk vad tiden går fort... känns som igår när jag klev in på banken för sista arbetsdagen. Sen dess har man levt i bebis/barn bubblan och nu är de dags att komma tillbaka till "the real life".

Jag tänker bara på "vem f-n vill anställa en nybliven mamma?", okej vanliga jobb de vet jag att man kan få bara man går dit och undrar om dom har något ledigt men just sådana här jobb där dom kräver utbildning & erfarenhet så är de genast svårare och med tanke på hur många som är arbetslösa så är "vi" många som slåss om jobben också.

Så här står de i annonsen:

Dina arbetsuppgifter

Arbetet omfattar administration av myndighetens omfattande program- och projektportfölj med avseende på ekonomi och resultatuppföljning. I det löpande arbetet ingår praktisk hantering av projektansökningar och ärenden såsom registrering, diarieföring, uppföljning och arkivering.

 

I arbetet ingår också att förbereda och administrera handlingar inför beslutsmöten i samarbete med avdelningens övriga enheter. Därutöver ingår även att hålla samman enhetens administration.


Jaja, håll tummarna!! =)

Kommentarer
Postat av: Malin

Jag & Moa håller alla tummar!! Heja heja! :-)KRAM

2010-08-18 @ 14:56:34
URL: http://andthroughitall.blogg.se/
Postat av: Ingela

Självklart håller jag tummarna! Försök tänk positivt.

2010-08-18 @ 17:30:02
URL: http://lifeofingela.blogspot.com
Postat av: Christerolivia

I recomend this site

2011-04-06 @ 18:15:54
URL: http://christerolivia.bloglyric.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0