Tröööööött!

Hade så svårt att somna, somnade väl närmare 02 och fick gå upp strax efter 05 för att ge Angelina tidig frukost och byta blöja sen somnade jag inte om först 08,30 och så vaknade Angelina en timma efter det..snark!! Men men..sova kan jag göra i graven ;-)

♥♥♥

Satt i 1½ timme igår kväll och redigerade en bild på Angelinas syssling Aliya, oh va jobbigt det var! Var en så stökig bakgrund på bilden som jag var tvungen att få bort vilket tog sin tid som sagt men nu är den klar och jag hoppas att den duger...ikväll så ska ja ta mig an bild nr 2 på Aliya som ska bli som Angelinas julbild men de kanske blir lite svårare då de inte är riktigt samma kvalité på bilderna men det ska gå med lite vilja!

Ska ta och byta blöja på Angelina (igen!) för hon skiter konstant känns det som *skrattar* sen ska jag göra iordning oss, ska äta lunch nere på stan och sen möta upp Malin & Moa för en promenad är det tänkt. Säg till om någon vill hänga på!

Kommentarer
Postat av: Denice- Hampus mamma

Då antar jag att ni inte har snöstorm???

2009-12-17 @ 10:51:35
URL: http://deniicen.blogg.se/
Postat av: Linn

sv : ja man fattar ingenting ! D:

2009-12-17 @ 11:21:52
URL: http://sweetthingss.blogg.se/
Postat av: elena

Vi kunde ha hållt varandra sällskap i natt då, kafferep i trapphuset nästa gång vi inte kan sova? :) För nu är vi på benen igen båda två och bacillerna är utstädade från vårat hem :D

2009-12-17 @ 14:03:04
URL: http://elenacharlotte.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0