Storkok!

Jag håller på att laga mat till hela familjen, blir en himla massa kastruller! *skrattar* Jag ska försöka mig på att ge Angelina hemmagjord mat engång till och se om de duger när jag går efter ett recept istället?Jag gick in på laga barnmat och tog receptet på Köttfärssås och spaghetti och gick nästan helt efter receptet men så här gjorde jag (vet inte hur många burkar de blir):

200 gram köttfärs som jag kokar i vatten tillsammans med en thésil som har 5 svartpepparkorn och 1 krossad vitlök i sig (kokar i 10 min)

½ morot, 1/4 Zucchini, 1 liten schalotten lök river jag och lägger i en kastrull tillsammans med ½ msk tomatpuré och 200g krossade tomater med basilika och oreganosmak. (kokar i 10 min)

1,5 dl makaroner som jag kokar tillsammans med olivolja tills dom är lite överkokta.

Sen har jag blandat allt och de står och drar tillsammans med thésilen och sen när de svalnat ska jag mixa de till lagom konsistens!Kommentarer
Postat av: Kristin

Fullt upp ser jag, har man inget att göra skapar man sig något att göra. Nu behöver du ej vara nyfiken längre, elr ja vi kan ju hoppas du var det för nu är Moa ute på bloggen :)

2009-12-07 @ 15:08:59
URL: http://mouziee.blogg.se/
Postat av: Cuongphan

Fin blogg du har :)

2009-12-07 @ 16:13:19
URL: http://cuongphan.blogg.se/
Postat av: sanna

det är såp dumt det där, man vill ju kontrollera så allting är bra och om man har frågor vill man ju inte vänta med dom helst. var nästan två månader sedan vi var där så nu går jag dit oavsett vad dom säger för jag är nyfiken på vikt och längd!ooh, värsta storkoket. vet inte om jag vågar mig på det efter förra gångens reaktion ;) skriv gärna hur det gick med den maten så kanske jag testar samma recept ;)

2009-12-07 @ 16:20:53
URL: http://sannasannasanna.blogg.se/
Postat av: Denice- Hampus mamma

det är ju de receptet vi använder, jag tyckte den var jättegod och Hampus älskar den!! :)

Vad tyckte Angelina?

2009-12-07 @ 16:59:40
URL: http://deniicen.blogg.se/
Postat av: Denice- Hampus mamma

det är ju de receptet vi använder, jag tyckte den var jättegod och Hampus älskar den!! :)

Vad tyckte Angelina?

2009-12-07 @ 16:59:41
URL: http://deniicen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0