Vera by CCS

Dom som känner mig vet att jag aldrig skulle ta på mig något som har dåliga mineraloljor i sig, igår så hade min lypsyl tagit slut så jag var inne på Apoteket och kollade på en ny lypsyl som dom fått in (köper aldrig därifrån annars) och läste innehållsförteckningen och jag blev förvånad får den hade inget skit i sig och var naturlig så jag slog till!Vera Lip Conditioner bygger helt på vegetabiliska oljor och närande Aloe Vera som skonsamt återfuktar och skyddar läpparna. Ceratet är behagligt mjukt i konsistensen och lätt att applicera, går snabbt in i läpparna och har en diskret smak av vanilj.
Tack vare sin rena design och neutrala hylsa passar ceratet lika bra för honom som för henne.


Ni som fortfarande inte är medvetna vad t.ex Petrolatum eller Paraffin är läs detta!

Kommentarer
Postat av: Tess Style | www.tess-style.se

Den måste jag testa.

2008-03-27 @ 13:22:19
URL: http://www.tess-style.se
Postat av: Malle

Hejsan.
Intresserad av ett smycke? Då ska du bara göra de som står i min blogg (skriva en kommentar i inlägget om tävlingen) Bästa kommentar vinner.. Vinnaren dras på Onsdag (då blogg är under flytt i morgon) Kommentaren måste vara under de rätta inlägget! Annars blir de svårt att kolla var de hör hän! Mvh Malin

2008-03-27 @ 13:38:03
URL: http://www.malle85.blogg.se
Postat av: Sessan

Vet precis vad du menar, har själv blivit överkänslig mot paraffin olja. Tråkigt nog finns det i de flesta kosmetika produkter, iaf fram till ett par år sen. Huden runt ögonen svullnar upp, kliar och blir röd.Man känner sig inte så vacker =)

2008-04-01 @ 20:41:05
URL: http://skoprinsessan.blogspot.com/
Postat av: Tormathilda

I see first time your site guys. I like you :)

2010-04-13 @ 08:24:34
URL: http://tormathilda.3steps.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0