Imorgon..

Ska alltså jag och Noak följa med min pappa och hans särbo till deras torp i Degerfors, jag måste förbereda mig psykiskt för detta *skrattar*
Först och främst måste jag hålla alla mina tummar för att det inte regnar för då kommer det bli skit tråkigt eftersom det varken finns vatten eller el *suck*

Jag hoppas att torpet inte är så slitet hehe..


Tänk vad mkt man gör med el speciellt?
Laga mat, ha lampa, ladda mobilen, lyssna på radio, tv m.m m.m *skrattar*Det mest klarar jag mig utan ett dygn.. men sen är de utedass dessutom hahaah!!
City tjejen ska ut i buschen...

Så här fint tror jag inte det är... de är alltid massa djur inne oxå *hata*


Pappa sa att dom hade köpt krokett hahaha.. jaja jag umgås ju inte direkt med pappa på samma sätt längre nu när man är vuxen så han är nog glad över att få spendera ett dygn med mig och Noak.Dessutom måste jag köpa öronproppar (det är bara 1 rok) för min pappa snarkar så att takstommen lyfter på sig!!
*skriver ner på min to-do-lista*Men i slutändan så kommer jag nog tycka det är skönt att vara mkt utomhus och slippa allt som har med centrum att göra och bara få vara =)

Kommentarer
Postat av: Malin

Förvånad jag blev när någon skrev om Degerfors. Trodde knappt det fanns folk som kände till det haha. Själv har jag bott i Degerfors hela livet, men är äntligen påväg härifrån.

2007-06-15 @ 15:10:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0