Söndagsgrillning

Igår vakna vi upp till strålande väder och bestämde oss därför för att åka ut till Sundbyholm med lite vänner, vi stanna och köpte korv & marshmallows och laddade rejält men när vi kom ut dit så var de disigt och kallt! Men vi stanna kvar, elden fick värma.
Kom hem och slängde oss under filten, frös som attans!! Småslumra medans min mamma plockade hemma och tillslut var det bara att dra sig upp ur soffan för att handla inför denna vecka. Skönt att ha de gjort.


♥♥♥
Ska förövrigt börja skriva ner allt jag äter för att se om jag äter för mycket utan att veta om det och om det är därför jag går upp i vikt? Än så länge ser det ut så här:


Dagens frukost: Activia yoghurt, Verum hälsoyoghurt & 1 banan ~ 313 kcl
Dagens lunch: Kyckling, keso & avokado ~ 626 kcal

Kommentarer
Postat av: Maja

För mycket tror jag inte du äter =). Min högst oprofessionella gissning är att det är magen eller något annat som inte vill samarbeta och därför så blir matsmältningen sämre, kroppen fokuserar alltså på något annat. Har själv varit där och det är värdelöst!

2012-03-05 @ 14:03:42
URL: http://mcmajjsan.blogg.se/
Postat av: Catti

Jag tror inte heller att vi äter för mycket egentligen... Känns bara som att min matsmältning är helt fucked.. Har aldrig haft sådana här problem.. Har man blivit gammal?

2012-03-05 @ 14:20:46
URL: http://www.catti.se
Postat av: Annika

Fin blogg :)

2012-03-05 @ 17:55:00
URL: http://blogofphoto.blogg.se/
Postat av: Kristin - Photography

Tack hjärtat, hur är det med dig nu du verkar lite däven?

2012-03-05 @ 22:44:07
URL: http://mouzieephoto.blogg.se/
Postat av: Tess

Din IBS är säkert en bov i dramat men tror även att äta LCHF inte är vägen att gå om man är så smal som du och vill gå ner mer. Inte för att det verkar som om du äter lchf fullt ut men kcal drar fort iväg om typ äter en lchf-frukost.

2012-03-07 @ 12:18:52
Postat av: Nadja

Tess: Har hört från flera personer inkluderat läkare att lchf kan passa utmärkt när man har IBS. Men jag kör inte LCHF fullt ut som du märkt, försöker bara utesluta pasta, ris & potatis samt bröd. Jag äter frukt, knäckebröd, yoghurt och de innehåller kolhydrater :)

2012-03-07 @ 13:03:40
URL: http://sweetladysoul.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0