So much to say... I´m goint to open my heart 4 U

Ibland faller även jag dit, det kommer perioder när inget känns spännande eller roligt. Man kan ha tusen personer runtomkring sig men ändå känna sig ensamast i världen. Man kan älska sitt jobb, sina vänner & familj men ändå känna att det inte är tillräckligt. Man kan tappa fokus och koncentration, saker som man älskat innan ser man bara som en jobbig sak i vardagen "att göra".

I höstas fick jag diagnosen utbränd, jag vägrade sjukskrivning utan valde att ta mig vidare i livet och skaffade mitt nya jobb i Stockholm (som jag älskar!) och är borta 60 timmar i veckan. Jag försöker vara alla till lags, tyvärr har jag fortfarande inte tillfrisknat än vilket gör att allt "normalt" (förutom att jobba!) är så sjukt jobbigt.. det är som att förbereda sig inför ett maratonlopp varje gång jag ska laga mat, tvätta, ta hand om Angelina eller träna. Detta gör att jag har svårt att hålla kontakten med mina vänner, jag är skitdålig på att höra av mig för att jag orkar inte ta det maratonloppet med.. blir helt utmattad utav det.


Jag har valt att fly verkligheten genom att boka upp mig, kalendern har varit full och massa pengar har spenderats. Fredagens händelse gav mig en tankeställare, en stor sån eftersom jag haft sån ångest! Med hjälp utav familj och vänner så har jag bestämt mig för att: Bli nykterist, inte planera något - kalender ska vara så gott som tom, inte shoppa & bara låta mig vara.


Det är sjukt jobbigt, jag blir stressad av den tomma kalendern för att jag är livrädd för att tänka. Jag har även tappat all motivation till träning och kost, har så dåligt samvete för detta och blir så förbannand på mig själv. För att hitta tillbaka har jag nu prata med en PT som ska köra med mig 2ggr/månaden för att kicka igång och göra något nytt och roligt och självklart ska ni få hänga med.


Jag vill egentligen med detta inlägg visa att jag är lika mänsklig som er läsare, det är svårt att bolla karriär, familj, vänner & träning även om allt handlar om prioritering.
Ta hand om er, lyssna på kroppen! Jag tar hjälp för första gången i mitt 28-åriga liv, våga må bra!

Kommentarer
Postat av: Kristin - Photography

Men gumman då :( du får komma & mysa i mitt fönster du ned ;)

2012-03-14 @ 12:43:17
URL: http://mouzieephoto.blogg.se/
Postat av: Tess - Istla.se

Ta hand om dig vännen!

2012-03-14 @ 13:19:27
URL: http://istla.se/stil
Postat av: Kajsa

Alla är vi mänskliga och jag tycker det är bra att du tänker på dej själv i första hand nu :) Kram på dej!

2012-03-14 @ 13:34:53
URL: http://kajsaji.com
Postat av: Catti

Jag har haft det riktigt kämpigt på sistone jag med.. Tränade för första gången i måndags på en månad.. Jag har inte alls känt att det är kul... INTE likt mig som annars tränar minst 5 ggr i veckan ju! Dessutom har jag vräkt i mig kolhydrater och socker.. Helt sjukt.. Och även fast jag mår dåligt så fortsätter jag.. Nu har jag tagit tag i mig själv.. Börjat träna och har återfunnit lusten.. Jag hoppas det hålelr i sig! Kramar gumman

2012-03-14 @ 18:12:30
URL: http://www.catti.se
Postat av: Nathalie

åh snygg bild bruden :)

2012-03-14 @ 18:23:07
URL: http://nattis.kroppsnytt.se
Postat av: Jacqueline

Tänk på dig själv nu vännen och hoppas att du snart är tillbaka på rätt spår. Du vet var jag finns<3

2012-03-14 @ 18:25:22
URL: http://jacqueline87.blogg.se/
Postat av: Malin

Du gör helt rätt som tänker på dig själv. Finns alltid här! Kram

2012-03-14 @ 18:31:53
URL: http://andthroughitall.blogg.se/
Postat av: Evelina

STOR kram finaste du!!

Hoppas att du får den hjälp du behöver, ibland måste man helt enkelt ta hjälp av andra även om det tar emot ;)

2012-03-14 @ 21:00:13
URL: http://happilyeverafter.se
Postat av: Clara

Jag har inte haft det så illa, men diagnostisering och grejer. Men jag vet hur det är att känna sig opepp på precis allt! För mig brukar det hjälpa när sommaren kommer!

2012-03-14 @ 23:47:52
URL: http://cesio.blogg.se/
Postat av: Uh-huh-me.com ~Nettan

Hoppas allt ordnar sig för dig! KRAM

2012-03-15 @ 10:45:05
URL: http://uh-huh-me.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0