Blåsfisk!

Idag är jag så svullen, skorna är trånga & ringarna kväver mina fingrar sakta men säkert, magen putar i färdriktningen och jag fattar inte vad som pågår. Jag känner att något är så fel i min kropp, jag ska inte behöva dieta(vilket jag misslyckat totalt med i helgen btw...). Huden är i obalans, magen är så jobbig, jag dyngsvettas hela nätterna igenom så jag sover inget etc etc... det suger och jag blir så förbannad och arg när jag inte fattar vad kroppen håller på med....Mår inte bra så vet inte om bloggen får bli lidande idag? Måste försöka samla mod till att ringa VC för en total hälsokontroll...

Kommentarer
Postat av: Catti

Jag mår verkligen asdåligt just nu i kroppen.. Jag kan inte träna, ingenting.. Har gått upp 5 kg på ett par dagar.. Sjukt.

2012-03-05 @ 08:45:06
URL: http://www.catti.se
Postat av: Catti

Jaa, vad strular inte? haha. Nä men magen, högt BT och utmattning.. Jag har som ingen ork alls. Lever bar för helgerna just nu, då är jag lycklig! Och så tar Anders hand om mig :) Hoppas du får något bra svar idag hos läkaren. Kram!

2012-03-05 @ 10:22:47
URL: http://www.catti.se
Postat av: Marie

Hoppas verkligen att du får må bättre snart! Kram

2012-03-05 @ 11:42:59
URL: http://mamafeelings.blogg.se/
Postat av: uh-huh-me.com ~ Nettan

En hälsokontroll kan vara jättebra att göra när du mår så. Det gjorde jag en gång när jag hade mycket besvär och det visade sig vara småsaker som ställde till det och som jag då fick ordning på :)Kram hoppas du mår bättre snart!

2012-03-05 @ 12:14:57
URL: http://uh-huh-me.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0