My Angel(ina)..

Tänkte uppdatera lite om min fina söta underbara dotter, tänk att hon snart blir 3 år?! Kan själv inte fatta det och när jag tittar på henne ibland så kan jag inte förstå att jag är hennes mamma, att hon kom in i min värld som den ängel hon är. Nästan läskigt ibland när jag inser hur stor hon är, att hon är långt ifrån min lilla bebis som sov så sött i min famn typ igår (?)..Hon pratar så jag får skavsår i öronen, hon säger dom mest roliga sakerna just nu! Mycket kroppsdelar... hm... ;-) Hon säger åt en om man gör något som man inte får, hon frågar och undrar varför man gör vissa saker på ett visst sätt. Hon är lika bestämd som alltid och umgås fortfarande mest med dom tuffa grabbarna på förskolan.


Dessutom! Ingen napp mera! Hon gav dom till lilla C, hon är ju ingen bebis mer men det är C och han behöver dom mer än hon.. *stolt mamma*. Och det var så enkelt, hon var mogen. Precis som när hon blev blöjfri som 2 åring, var hon som valde det.


Mamma älskar dig till månen och tillbaka ♥

Kommentarer
Postat av: Catti

Åh stortjej! :) Fina fina A!

2012-02-01 @ 17:44:22
URL: http://www.catti.se
Postat av: Lucypath.com

Vad skööönt att hon är blöjfri! Det är inte Alica. Hon var sjukt duktig innan men när hon såg att Ophelia gjorde i blöjan så sluta hon säga ifrån :/ Men vi är på G igen :)

2012-02-01 @ 20:25:58
URL: http://lucypath.com
Postat av: Uh-huh-me.com ~Nettan

Fina!Gud så fort tiden går alltså. Just nu är dottern inne i en period när hon vill så mycket men kroppen hinner inte riktigt med liksom och då blir hon frustrerad. Mycket myyyycket gos krävs just nu med andra ord :) inte lätt att snart fylla ett ;-)Kram!

2012-02-01 @ 21:31:56
URL: http://uh-huh-me.com/
Postat av: Elena

Vad hände med tiden egentligen? Tyckte vi nyss gick med magarna i vädret, och nu har vi varsin envis snackpåse till döttrar. Underbart! :)Och du grattis till nya jobbet :) / Elena

2012-02-03 @ 12:51:55
URL: http://elenacharlotte.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0