Sweet saturday!

Har haft en kanondag, sitter just nu i soffan med massa tända ljus och njuter av lugn & ro. Angelina & Noak sover båda två vilket betyder att jag kan kolla på precis vad jag vill ikväll (serier!) ♥

 

Vid lunch tog vi med oss R och barnen ner på stan för mat, shopping & för att hälsa på P! Jag har haft en riktig skit vecka så jag kände att jag behövde muntras upp för en stund även om det inte varar så länge. Gick in på Lindex (där jag typ handlat 1 gång innan?) och hitta både jeans och skjorta som jag fastna för! Det är från reklamen som går på tv med Reese Whiterspoon.. så mycket snyggt (det mesta var tyvärr slut!). Noak gav mig plånboken sin och sa att det var en tidig födelsedagspresent :-)

 

 

 

När vi hade ätit så svängde Noak helt plötsligt in på Bianco, han var bara tvungen att titta på en sak och ut kom han med denna fina uggla, jag blev så glad! Han tyckte att den passa mig så bra så han köpte den ♥

 

Angelina har dessutom varit mindre trotsig idag så vi har kunnat pusta ut rejält och tagit nya tag! Nu: Lite SYTYCD och sen blir det nog någon serie (om jag inte somnar...)


Kommentarer
Postat av: I

Ok, hon jag var hos knäcker inte men jag är livrädd för just knäckandet! Gjorde det ont eller var obehagligt och vad kostade ett besök?

2011-09-04 @ 09:21:45
URL: http://www.anglaliv.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0