Kväller...

Dagen börjar lida mot sitt slut, dvs kvällen närmar sig! Maten står i ugnen och jag väntar på att min kära man ska komma hem så vi kan sätta oss och äta.

♥♥♥

Det hade förresten gått jättebra när jag lämnat Angelina på förskolan, hon brydde sig ingenting och hon blev inte ens glad när jag kom tillbaka, det är så typiskt Angelina hon bryr sig inte..hade ju varit trevligt med ett leende åtminstonde ;-) Hon var inte stor i maten precis som väntat men hon åt oliver, pizzasallad, majs & knäckebröd.

På e.m så mötte vi upp Jacqueline & Adrian för bus i lekparken, eller ja i två lekparker rättare sagt. Nu är Angelina helt slut, och kanske även mamma Nadja...

♥♥♥Bjuder på en bild från sessionen ute i Sundbyholm, regnigt och kallt var det! Kristin stog med paraplyt i hand och vissa gånger fick hon även låna mina stövlar för att gå ner i vattnet ;-)


Kommentarer
Postat av: Malin

Skönt o höra att det går så bra! :-) Vet du vilka blöjor de föredrar där på förskolan? Tänkte om de sagt något? När jag jobbade på småbarn hade vi en önskan om att barnen skulle ha vanliga blöjor (inte up&go) för smidighetens skull. Tänkte så man kan börja förbereda ;-)

2010-09-06 @ 20:29:24
URL: http://andthroughitall.blogg.se/
Postat av: Catwalkqueen

Det gick jättebra, men jag skulle ju ljuga om jag sa att hon gillade det och att hon gillar tratten ^^,

2010-09-06 @ 20:40:37
URL: http://catwalkqueen.blogg.se/
Postat av: Kristin - Mouzieephoto

Klart det gick bra det 'r ju sociala thilda vi snackar om ;)

Nej das att retuschera klart strandbilderna så vi kan lägga ut dom kankse..

2010-09-06 @ 23:04:08
URL: http://mouzieephoto.blogg.se/
Postat av: Angelica

Hej :)..Jag ville bara titta in och tacka dig för din bloggning om näsoperationen. Har bokat operation hos Dr Kjell-ove och har tyckt att det är svårt att hitta bilder och information om näsplastik överhuvudtaget på nätet. Har haft ont i magen och varit osäker på kirurg och liknande men efter att jag läst din blogg vet ja att min magkänsla om honom var rätt. Så tack igen ;).

2010-09-07 @ 00:02:06
Postat av: Nadja

Angelica: Vad roligt att höra!! Jag tyckte precis samma sak när jag skulle op:à mig. Lycka till, du kommer garanterat inte bli besviken med valet av kirurg :-)

2010-09-07 @ 08:00:27
URL: http://sweetladysoul.blogg.se/
Postat av: Amirnikita

What an awesome site.There certainly has been a lot of work gone into this.Congratulations for a job well done

2010-12-19 @ 18:19:33
URL: http://amirnikita.blog16.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0