Lördags status:

Angelina har fått behålla all välling som hon fått efter kl 17 igår kväll. Började försiktigt med 1 dl majsvälling strax efter 17 & sen strax efter 18 fick hon 1 dl till + två kex som hon fick behålla.

Hon försökte ta annat att äta (typ apelsin) men hon fick inte, man kände sig så elak men de kändes inte så bra att chocka magen med sura apesliner direkt. Sen när hon skulle lägga sig vid 20 så drack hon 1,5 dl välling igen och sov ända tills 07,30 imorse och drack då 2,5 dl välling utan några problem.

Så skönt att de inte varade mer än från 8-17. Känns som att vi kom lindrigt undan *peppar peppar*! Jag tror de bästa är att inte äta eller dricka som vi gjorde här hemma, för så länge hon inte fick i sig något så spydde hon inte = hon får behålla den vätskan som finns i kroppen. Nu får vi hålla tummarna för att vi inte blir smittade här hemma, 12-48 timmar är ju inkubationstiden så hälften av de timmarna har gått bra åtmistonde.

Blev tipsad av Jacqueline att vi skulle äta hela vitpepparkorn så de står på menyn strax! Åt de igår med :-)


Kommentarer
Postat av: Anonym

Hela vitpeparkorn hjälper inte mot magsjukan. Det är en myt!

2010-11-27 @ 10:11:42
Postat av: Malin

Så skönt att hon är bättre! Jag ska ringa avdelningen på måndag och höra hur det ser ut med magsjukan, jag skulle nog dö om jag fick det, haha. Om det går i veckan fortfarande så får Moa vara hemma, vi vill iiiiinte ha det!

2010-11-27 @ 10:47:44
URL: http://andthroughitall.blogg.se/
Postat av: Emelinda

Vad skönt att höra att hon redan är pigg!

2010-11-27 @ 15:06:50
URL: http://emelinda.gopshusgarden.com
Postat av: sanna

tror också pepparkornen är en myt, ät 4-5 probiomax ist, även om det inte är ngn garanti stärker det mag och tarmfloran och kan hjälpa!

2010-11-27 @ 16:08:11
URL: http://sannasannasanna.blogg.se/
Postat av: Axelida

i sow this site while i was looking for a site with uesful information it really helped me. nice job you are doing please keep it on.

2012-05-23 @ 10:07:16
URL: http://axelida.bloglabel.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0