Onsdag!

Angelina somnade vid 20 tiden igår men vaknade efter midnatt och ville inte somna om, så jag gav henne mat tillslut och hon slukade hela 220 ml men hon var fortfarande ledsen så jag gav henne nässpray... väntade ett tag men det blev inte bättre så jag höjde huvudänden på sängen och så fick jag väcka Noak för att hjälpa mig att hålla i henne så fick jag suga ut allt snor och då somnade hon om!
Det är så jobbigt för henne eftersom hon ska ha napp, hon kan inte andas när hon har den i munnen ;-(

Sen ville hon ha frukost 06,30 och somnade om ända till klockan 10,00!! Jag kommer inte ihåg när jag fick sova så länge sist? Hon vaknar ju vid 08,30 och jag har varit så trött dom här dagarna när Noak börjat jobba igen då jag varit van med att vi är två hela tiden så nu ska man ställa om sig men det går bra och jag fick ju sova inatt *ler*

Hur går de för er? Är ni friska?

Kommentarer
Postat av: Jacqueline

Jo det är jätte skönt att ha slutat nu. Det går så bra med flaska och maten och då känns det ännu lättare. Du var ju stark som höll ut så länge oxå i alla fall. :)Det är ju olika för alla.Jo kan tänka mig att det är skönt, jag kan ju inte sova när man hör honnom låta där inne.

Skönt att hon somnade sen i alla fall. Man tycker så synd om dem när näsan är helt täppt.

2010-01-13 @ 10:38:10
URL: http://jacqueline87.blogg.se/
Postat av: Malin

Tycker så synd om de små när de är så förkylda :( Man märker att de blir nedsatta av det. Hur är Angelina när ni använder nässugen på henne? M blir helt hysterisk, så det är svårt att få ut nåt snor på henne =/ Men man gör det ju för deras bästa, man får tänka så :)

2010-01-13 @ 12:16:17
URL: http://chainsawy.blogg.se/
Postat av: Lola

Både jag och Leona är förkylda! Vi har samma problem på nätterna, hon vill ha nappen men kan inte andas genom näsan och då gråter hon. Jag använder nässdroppar men de hjälper bara en liten stund. Nässugen är värdelös för att hon låter mig inte göra det, hon bara skriker och virder o vänder på sig, så att det är omöjligt! Idag ringde jag barnmottagningen för nu har förkylningen hållit i sig länge. Jag börjar oroa mig om det är mer än en vanlig förkylning! Men jag hoppas att jag bara är orolig i onödan och det inte visar sig vara nått annat :(

2010-01-13 @ 13:39:42
URL: http://babyleona.blogg.se/
Postat av: luckeboi

Har du sett dom nya black book t-shirt. Gå in och kolla på dem annars. Fula eller fina? :)

2010-01-13 @ 14:13:04
URL: http://lifeoflucke.blogg.se/
Postat av: Fru Evelina - Happily Ever After

stackars liten, inte lätt att vara täppt i näsan när man har napp :)

skönt att du fick sova ut lite!kramar

2010-01-13 @ 15:09:13
URL: http://happilyeverafter.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0