Ny header

Eftersom julen är över och jag är sämst på att göra header så fick jag göra en så enkel att Angelina kunde gjort den *skrattar* (tryck F5 tills den nya kommer fram om ni ser den gamla)

♥♥♥

Förövrigt så bajsar Angelina fortfarande vatten...rumpan är jätte röd så imorgon blir det till att köpa Inotyol som jag blivit tipsad om som jag inte gillar pga innehållet men nu har jag inget val för hon ska inte må dåligt av att ha så ont! Vet inte om det är magsjuka men hon verkar inte ha ont i magen?

Ska även köpa vätskeersättning för barn åt henne, köpte äppeldryck åt henne (såna för barn utan socker i) som hon fått dricka och så gav jag henne kvällsvälling med pasta & ris i som ska vara stoppande men inget verkar hjälpa just nu men jag hoppas att hon får sova inatt, hon är fortfarande vaken och vägrar sova?

Dags att duscha, har inte gjort de sen jag kom hem från träningen för jag har mått så illa..bläää!

Kommentarer
Postat av: elena

Stackars liten. Hoppas det blir bättre snart med henne. :(

2010-01-14 @ 21:14:30
URL: http://elenacharlotte.blogg.se/
Postat av: Wifie

Varför gillar du inte inotyol?? Den är bäst! Alla jag känner har den och har alltid haft sedan födseln? Är den dålig på något vis?Stackars lilla gumman. Hoppas ni inte åker på nån äckelsjuka nu bara. :( Kramar!

2010-01-14 @ 21:36:49
URL: http://thewife.blogg.se/
Postat av: Denice- Hampus mamma

Hampus favoritdricka :)

Har hon fått banan? Det blir man ju trög av :P

2010-01-14 @ 21:39:18
URL: http://deniicen.blogg.se/
Postat av: Malin

Nämen, lilla gumman. Varit vaken så länge? :( Moa somnade om nu.. får hoppas på att hon sover för natten, men det tror jag knappt. Verkar det som att Angelina har ont? Jag får för mig att det svider för Moa.. så fort jag smörjer blir hon alldeles lugn.. som att det kanske svalkar lite.

2010-01-14 @ 21:40:21
URL: http://chainsawy.blogg.se/
Postat av: Jacqueline

Låter precis så som Adrian var förut. Tycker så synd om henne, vet ju hur jobbigt Adrian tyckte att det var. Hoppas hon blir bättre, salvan var jätte bra och sempers vättskeersättning köpte vi oxå. Hoppas hon blir bättre snart.

2010-01-14 @ 21:44:54
URL: http://jacqueline87.blogg.se/
Postat av: Jacqueline

Låter precis så som Adrian var förut. Tycker så synd om henne, vet ju hur jobbigt Adrian tyckte att det var. Hoppas hon blir bättre, salvan var jätte bra och sempers vättskeersättning köpte vi oxå. Hoppas hon blir bättre snart.

2010-01-14 @ 21:44:54
URL: http://jacqueline87.blogg.se/
Postat av: Sofia

Headern var himla fin :)

2010-01-14 @ 21:47:49
URL: http://laii.blogg.se/
Postat av: Malin

Ja, visst är det lustigt? Det måste ju varit någon på senaste mammaträffen som haft nåt i kroppen? Det verkar så lustigt annars, vi har ju inte träffat några andra.Moa är likadan. Blir ledsen när man byter, men lugn efteråt.Skönt att hon somnade tillslut, stackarn måste ju varit jättetrött! Moa somnade i min famn.. hon är hopplös annars. VÄGRAR somna själv i sin säng, men lägger jag ner henne då hon somnat i min famn så går det bra. Måste börja vänja henne vid att somna själv igen.. men nu när hon är förkyld känns det dumt.. o så måste man ju hitta orken... =/

2010-01-14 @ 22:06:30
URL: http://chainsawy.blogg.se/
Postat av: Ingela

Det låter som magsjuka. Ida var magsjuk innan jul. Det kan ta 1-2 veckor innan de är återställda i magen. För Ida tog det 13 dgr innan bajset var normalt. Ja, köp vätskeersättning. de är bra eftersom de små förlorar vätska ganska mycket när de har diarré. Inityol är jättebra mot röda stjärtar, har haft den sedan Idas födsel. Stryk på ett tjockt lager tills det röda är borta.Hoppas lillstumpan kryar på sig snabbt!Kram

2010-01-15 @ 07:10:48
URL: http://lifeofingela.blogspot.com
Postat av: Wifie

Men guud. Men vitt vaselin ska man ju också använda till barn?? WTF. Ja, vi har ju haft sådan tur att A aldrig varit röd i rumpan. Har använt den där krämen 2 ggr under hans 1-åriga liv haha. :) Men när vi använt den har det röda försvunnit på en gång så den har ju varit bra så. Känns som att det inte kan vara farligt att använda så sällan som vi gjort. ;)

2010-01-15 @ 08:10:13
URL: http://thewife.blogg.se/
Postat av: Jacqueline

Det låter bra :) Ja precis du berättade det då. Hur länge höll det i då? För Adrian höll det i ca 2 veckor men under en vecka som det var jätte bajsigt. Fy så jobbigt när de blir röda i runmpan, vi fick inte röra Adrians rumpa på några dagar. Hur är det för Angelina?

2010-01-15 @ 08:10:54
URL: http://jacqueline87.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0