Måndag

Har inte orkat sitta så mycket vid datorn i helgen, har varit full fokus på allt annat runtomkring.

♥♥♥

Angelina är fortfarande dålig i magen även om det är på bättringsvägen, dock har hon börjat matvägra! Hon vägrar att äta något, hon dricker bara så jag får ge hennes smoothies/välling/dryck & ersättning.. hon äter lika mkt nu som när hon var 5 månader kanske? Sjukvårdsrådgivningen säger att så länge hon dricker behöver vi inte oroa oss för att barn klarar av att göra så ett tag men jag tror att jag ska ringa dit idag igen för Angelina är ganska smal av sig så hon har ju inga "reservlager" att ta i från och hon är ju väldigt aktiv nu när hon kan stå och röra sig längs möbler ;-/

Hon sov 19,00 - 10,00 idag så hon är ju trött (!!) men är sig själv när hon är vaken (glad och aktiv). Någon som haft ett matvägrande barn?

Kommentarer
Postat av: Denice- Hampus mamma

Fy så jobbigt.

Hoppas hon blir bättre snart. Annars får ni åka till doktorn, man ska aldrig lita till 100 på sjukvårdupplysningen!

2010-01-18 @ 10:46:58
URL: http://deniicen.blogg.se/
Postat av: Wifie

Jobbigt. :( Hoppas det blir bättre snart. Tänker på er!

2010-01-18 @ 10:51:56
URL: http://thewife.blogg.se/
Postat av: Maja

Oliwer matvägrar i omgångar. Ibland gå det 3-4 dagar och då får han bara i sig några teskedar mat sammanlagt. Men sålänge han dricker välling så är det ingen fara på taket och han har inte heller något fettlager att ta av. Sålänge hon inte blir förändrad (trött och hängig) så är det bara att bara lugn. Lycka till!

2010-01-18 @ 11:04:18
URL: http://mcmajjsan.blogg.se/
Postat av: Ingela

O ja! Jag är drottningen av magvägrande barn :) Det är jättejättejobbigt att ens barn matvägrar och jag förstår din oro och stress. Men så länge hon får i sig vätska och får behålla den (och sedan kissar ut den) så ska det inte vara någon fara precis som de säger på Sjukvårdsupplysningen. Min erfarenhet säger att barn tar igen sig när de mår bättre. Så har det varit varje gång när Ida har matvägrat. Matvägran först och sedan så kan hon äta som en häst.

Kommer inte ihåg om jag skrev det tigare men Idas mage tog ca 2 veckor på sig innan den blev bra. Det är också ganska vanligt. Försök ge henne det som hon tycker om i flytande form. Jag köpte Sempers smoothie - den gillade Ida.Kämpa på!Kram

2010-01-18 @ 11:45:45
URL: http://lifeofingela.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0