Ligger i...

0-6e3e5b8dd5e906c7438671c2d4b78506.png

Kolla varifrån!

Ligger i sängen och kollar på tv, Angelina vaknade nyss efter att ha sovit i ca 40 min av att hon bajsat :-/ Nu vill hon inte somna om, jag & Noak får turas om att gå in till henne för jag har ingen ork nu, detta är riktigt jobbigt för mig men Noak verkar inte förstå det?.. Jag har ju fått ha hand om henne hela veckan och inte kunnat göra något.. Det är inte så att jag vill iväg utan bara få vara lite själv men nu kom han in med henne och la henne här hos mig och jag kan inte säga nej till min egna dotter såklart.


Kommentarer
Postat av: Malin

Åh, jag känner igen den där känslan. Man är så kluven, men kan inte säga nej till sitt eget barn. Jag tror det är så för alla pappor, att de inte riktigt förstår. Inget illa menat alltså, men jag tror bara att det är så av naturen. Jag känner också så ibland, att man får dra ett jäkla lass själv! Men det är väl för att vi är dem som är hemma..Stackars A, hon måste vara helt slut i lilla kroppen. Moa bajsar som en tok hon också, men verkar inte lika påverkad. Hoppas det försvinner snart!!Kram

2010-01-15 @ 23:05:02
URL: http://chainsawy.blogg.se/
Postat av: Denice- Hampus mamma

Det där får nog alla uppleva.

Ibland blir det lite väl mycket, som nu när Hampus varit helt galen, då har Tim lagt sig på soffan och kvar är jag med en unge som gallskriker, och man kan ju inte bli arg mitt i natten, men om inte han orkar hjälpa till hur tror han då att jag ska orka allt? jag är inte superwomen..

2010-01-16 @ 10:54:35
URL: http://deniicen.blogg.se/
Postat av: sanna

känner också igen det där! som denice säger så förstår dom nog inte att man inte orkar ALLT, alltid. stå på dig och få din egentid trots att angie är sjuk, om du aldrig får vila blir du ju bara trött och arg, eller, så blir iaf jag :)stackars liten, hur länge har hon varit dålig? och vad gör man?

2010-01-16 @ 10:59:13
URL: http://sannasannasanna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0