Hemma hemma hemma..

I en hel vecka så har jag hållit mig hemma med Angelina, kan ni förstå att jag börjar klättra på väggarna? Jag har åkt bil till och från träningen men inte mer än så, jag som är så van att vi är ute och går ner på stan och äter lunch eller leker med folk.

Angelina är extremt kinkig, förmodligen uttråkad? Märker av den där jäkla 37 veckorsfasen mer än någonsin just nu, och jag hoppas den slutar snarast! Ska ju hålla på till omkring 40 veckor och hon blir det denna veckan om jag räknat rätt?

Hon bajsar fortfarande jätte löst så fort hon har ätit, eller ja det lilla hon äter. Jag fick i henne 1/4 dels burkmat (hemmagjord) och 1 dl smoothie och nyss fick jag i henne ½ burk med yoghurt o frukter och nu har jag lagt henne i sängen för jag orkar inte med hennes gnällande och gissar på att hon kommer somna snart?

♥♥♥

Ute faller snön och jag hör fåglar kvittra (!!) sådana fåglar som man hör när våren närmar sig, känns skumt att höra dom men se snön falla samtidigt? *skrattar*

Kommentarer
Postat av: Kristin

Jo men ge oss vår så jag kan gå ut lite oftare och fota ;) Kommer ni på onsdag?

2010-01-18 @ 15:18:59
URL: http://mouziee.blogg.se/
Postat av: Denice- Hampus mamma

jahaja, hur tänkte dom då?fast allt behöver ju inte vara fas. Hampus har inte varit i någon fas på säkert 2-3 månader. När han varit kinkig har det numera varit tänder. Tror inte man ska följa de där med faser alltför mycket.

Hon kanske bara har en fixidé att mat är tråkigt? :)

2010-01-18 @ 15:19:36
URL: http://deniicen.blogg.se/
Postat av: Malin

Samma här, vi är inte annat än hemma. Idag har vi dock varit iväg på en liten utflykt och trotsat Moas bajseri och förkylning, och det gick bra :)Kommer ni på onsdag till Frida & Lovisa?

2010-01-18 @ 15:32:39
URL: http://chainsawy.blogg.se/
Postat av: Jacqueline

Jag hör oxå fåglarnas vårsång..Ja jag föll för den när man körde den oxå jätte smidig och skönt mot våran. Den känns ju jätte klumpig då. Ja hon berättade det.:)

2010-01-18 @ 15:48:13
URL: http://jacqueline87.blogg.se/
Postat av: Wifie

Ja, vi pratade om det igår, att fåglarna var framme och kvittrade! :O Kändes ju skummt. :D Vårkänslor!

2010-01-18 @ 17:30:15
URL: http://thewife.blogg.se/
Postat av: Wysteriia

oj förstår verkligen att du klättrar på väggarna! Du får se till att styra upp lite lunch eller fika träffar på stan :P

2010-01-18 @ 19:10:55
URL: http://Wysteriiasblogg.se
Postat av: Ingela

varning för lång kommentarStackars liten! Förstår att det är jobbigt för dig också. Gnäll som pågår länge är som tortyr.Ida matvägrade under ganska långa perioder när hon var mindre och det var otroligt frustrerande. Numera kan hon äta mindre under några dagar för att sedan ta igen det. Aptiten verkar svänga fram och tillbaka, precis som för oss vuxna.Angelina kanske gnäller för att hon inte mår bra helt enkelt? Kanske är hungrig men inte kan/vill äta? Eller har ont i magen?Har du sett de här råden på Vårdguiden?:"Om ditt barn äter fast föda kan du, om barnet vill äta, prova att ge morotssoppa. Morotssoppa verkar stoppande och ger både näring och vätska.Så fort ditt barn vill kan det börja äta som vanligt igen. Vid svårare diarré är det bra att undvika mjölk, glass, läskedrycker och fullkornsvälling de första tre dagarna.Sök vård

BVC-sköterskan kan ofta ge råd om ditt barn har magsjuka. Vänd dig till barnakuten om ditt barn:•är under sex månader när symtomen börjar.

•är slött och likgiltigt.

•kräks så mycket, eller har så häftig diarré, att det inte får behålla någon vätska alls.

•kissar mindre än tre gånger per dygn, eller inte har kissat på sex till sju timmar.

•har högre feber än 39 grader.

•har ont i magen.

•har blodiga kräkningar eller avföringar.

•inte vill suga på bröstet eller nappflaskan.

•inte är tydligt bättre efter tre dygn.

•har diarré i mer än en vecka"Hoppas det vänder snart!

Kram

2010-01-18 @ 20:23:44
URL: http://lifeofingela.blogspot.com
Postat av: Malin

Okej :) Jag har ju svårt att tro att hon smittar faktiskt. Magen kan ju vara i obalans, bara. Men du gör rätt i att gå till bvc med henne, det skulle jag också ha gjort! Moa är lite snorig än, men är bättre. Det är mest på kvällarna som det täpper igen. Så jag hoppas att det håller sig såhär så vi kan gå!

2010-01-18 @ 21:51:54
URL: http://chainsawy.blogg.se/
Postat av: Malin

Hehe, precis :) Hon har ju varit snorig i 9 dagar nu, så då borde hon inte smitta :)

2010-01-18 @ 22:34:31
URL: http://chainsawy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0