Återbesök

Idag ringde jag Plastikkirurggruppen och fick tid för återbesök för att kika på näsan efter operationen. Är ju 2 år sen jag opererade om mig så de är ju ett tag sen och det har kommit så mycket imellan att jag inte haft tid för att åka iväg (bröllop, graviditet osv) får se vad han säger men jag är ju jätte nöjd och det ska bli kul att se hans före/efter bilder! =)

Såhär såg jag ut 17 timmar efter första operationen 2007:


Kommentarer
Postat av: { M A M A L I C I O U S . O R G }

Jag är också nöjd med din söta näsa! Den var söt innan också :P

2010-01-28 @ 16:24:39
URL: http://mamalicious.org
Postat av: Denice- Hampus mamma

Åh vad roligt :)

Firar ni något speciellt?:)

2010-01-28 @ 16:32:51
URL: http://deniicen.blogg.se/
Postat av: Anna

Aj aj, det där ser ut att kännas du!

2010-01-29 @ 01:41:20
URL: http://hgss.blogg.se/
Postat av: Jane

Jag vill opa min näsa :) Sedan vill jag fylla läpparna. Har gjort brösten men det är i dagsläget det enda. Kan tänka mig att det är skönt när det är gjort?= :)

2011-01-28 @ 09:06:59
URL: http://thediarybitch.blogg.se/
Postat av: Emie

Hej!Tack för en mysig blogg. Angelina är så söt, jag blir så sugen på att bli mamma, nu, nu, nu! ;)Jag har också lite frågor till dig, du som opererats av Kjell-Ove och gått igenom det jag just nu går igenom. Jag opererades i slutet av 2010 och var på återbesök nu i juni 2011. Han tyckte näsan såg fin ut och jag gillar profilen men den är fortfarande inte så smal som jag tänkte. Jag skulle vilja ha den mer "definierad" (för tippen är i princip ingen/inte så stor skillnad mot innan operationen). Kjell-Ove verkade inte pigg på att göra en korrigering, han sa att det inte skulle behövas, att den var fin. Så jag undrar lite hur funkade det när du bad om att få ta bort lite till? Var han avig till det först också? Och behövde du betala mer för korrigeringen? Blev det som du tänkt dig till slut och ungefär hur lång tid tog det för svullnaden att gå ner efter korrigeringen?Om du har tid är jag evigt tacksam om du vill svara antingen här eller till min mejl. Du har ju gått igenom allt detta och vet kanske om den där osäkerheten kring utseendet.. Är så orolig över allt med korrigering osv..Som sagt, keep the good work up med bloggen och kram från Emie.

2011-06-12 @ 02:20:24
Postat av: J

hej! Måste fråga dig om en sak eftersom jag själv ska in nu :/ jag är så nervös över den spriten man ska tvätta sig med jag tänker mitt hår som inte ens tål schampo utan får ha oljor osv i det för så förstört, det kommer inte må bra av det men får man lov att tvätta håret efter operationen? tänkte ta med hårinpackning & ha i håret direkt efteråt. EN knäpp fråga kanske men viktigt ändå för mig :)

2011-08-04 @ 21:23:39
URL: http://jenlen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0