Det går bra nu..

Babysimmet gick jätte bra som vanligt, dock vägrade hon dyka idag! Hon skulle bara kika på alla andra barn ;-) Men måste säga att det är så mycket lättare nu när hon är lite större med duschande etc, bara att sätta henne på en skumgummimadrass på golvet och duscha henne och sen kan jag duscha mig själv så får hon krypa runt och leka på golvet och sen bastar vi tillsammans oxå *mys*

Hon har varit vaken i fyra timmar så hon somnade som en stock i bilen, jag kunde ta loss henne/bära upp henne/ ta av henne kläderna & sen lägga henne i sängen utan att hon vaknade vilket är extremt ovanligt! Jag passade på att slänga i mig lunch (yoghurt med havrefras) och ska nu slappa lite för jag är trött i ryggen!

Så här gör Angelina när solen skiner på henne *skrattar*


Kommentarer
Postat av: Denice- Hampus mamma

Jo de klart man undrar om något är fel, men våra barn blir större och större och mer medvetna om allt annat, ibland är det helt enkelt inte kul att äta. Hampus kör såna grejjer han också, därför har vi fram tills nu vägt honom 1 gång i månaden för att hålla koll men han ökar som han ska fast han hade en period då han inte käkade frukost vilket innebär ett matbreak på ca 9 timmar.Han ät 3 ggr/dag under 2 månaders tid och gick upp fint i vikt. Som sagt det är bara en fixidé även om man undrar så går det över. Det finns väl dagar då du äter mindre också? Inte sant..? :)

2010-02-02 @ 16:08:58
URL: http://deniicen.blogg.se/
Postat av: Denice- Hampus mamma

Jo juste de har du nämnt, men jag tvivlar på att hon går ner, tillsätt olja i det hon äter så hon får i sig extra fett iaf. Äter hon smörgåsrån eller kex då?

2010-02-02 @ 18:03:29
URL: http://deniicen.blogg.se/
Postat av: Jacqueline

Hihi så rolig, Adrian blundar och vänder bort huvudet om han får solen på sig. Hur går det med ätandet nu?

Vi ses imorgon eller hur? :)

2010-02-02 @ 21:31:14
URL: http://jacqueline87.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0