Pjuh...andas!

Jag var så himla nervös inför arbetsintervjun när jag satt i bilen på parkeringen (enligt mms inlägget nedan). Jag gick bestämda steg mot en dörr och ringde på portkoden och gick upp för ett par spiraltrappor och blev ombedd att sitta ner och vänta.

Nervositeten släppte direkt när jag klev in i trappuppgången, poff borta och fram kom den självsäkra Nadja som alla mina vänner känner till ;-)

Tog en kopp thé och började prata, han började med att säga att mitt personliga brev var mycket bra skrivet och så berättade han att han började sin karriär som projektadministratör och nu är marknadchef (jag har ju jobbat som projektadministratör). Perfekt, vi hade något gemensamt på engång tänkte jag.

Samtalet flöt på bra, fick en fråga om vad jag skulle säga om jag blev skickad på en intensivkurs i något språk som kanske gör att jag måste vara borta en vecka från min familj och mitt svar var: - Vad är en vecka borta mot en erfarenhet som håller i resten av mitt liv? Vilket han tyckte var ett bra svar.

Vi pratade även om lite privata saker som hus & familj och han avslutade det hela med att han är väldigt imponerad av min meritlista med tanke på min unga ålder och att de visar att jag är en väldigt drivande person som tar mig dit jag vill (precis som jag beskrivit mig innan när han frågade i början av intervjun).

Med andra ord..jag är toknöjd! Får jag inte jobbet så är de helt okej för att då beror de på att de är en person med mer erfarenhet och inget annat ;-) I slutet på veckan hör han av sig för en ev 2:a intervju eller ett tack för denna gång, de återstår att se.

Kommentarer
Postat av: Emelinda

Håller tummarna!!

2010-08-31 @ 19:11:55
URL: http://emelinda.gopshusgarden.com
Postat av: Ingela

Ja jag håller också tummarna för dig!

2010-09-01 @ 19:24:23
URL: http://lifeofingela.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0