Pjuh..

Noak är ute med Angelina och jag får lyxen att vara hemma och lyssna på hög musik och plocka lite granna. Mitt tålamod är inte så bra idag så då är de extra skönt att bara få tänka på sig själv för engångsskull.

Angelina har ju kommit in i en ordentlig trotsperiod, hon testar oss till max och tydligen är de så med barn som vill så mycket men inte kan (pga tal, motorik etc) men det enda som hjälper dom är tiden, tiden måste komma ikapp deras utveckling och då blir det mycket bättre. Jag längtar tills de är dags för inskolning, hon behöver komma till ett dagis fullt med barn och leksaker där hon kan vara ute och leka massor och busa med andra barn och komma hem trött som en oxe =)

Nu ska ja ta och ringa dagiset som lovade att ringa igår men aldrig gjorde det....

Kommentarer
Postat av: denice

ojojoj... du är INTE ensam. Hampus är fullständigt galen här varje dag... lääääängtar tills nästa onsdag då dagis börjar!

2010-08-17 @ 13:08:32
Postat av: Buffy.dk

Vill svara på missnöjd inlägget men hittar det inte. Du tror inte det är kindtänderna? Alica åt knappt för några veckor sedan! Vad fan åt hon? Välling morgon & kväll & kanske en halv macka på dagen.. Inget annat gick hem. Någon vecka senare såg vi att kindtänderna var på gång. Nu har det ploppat upp 4 st! På en gång! Aj aj! Hon har varit jätte grinig & så också.

2010-08-17 @ 13:47:44
URL: http://buffy.dk
Postat av: Veronica

Och så kommer jag över med missfoster till kärleksmums som smakar (hoppas jag) ljuvligt för att prata massa skit i em! ;) Själv har jag en karl ligger på alla fyra och lägger igen det ENORMA hålet i badrummet med fog! Wohoooo!!! Inte varje dag de kryper på alla fyra för en! ;) Och nej det är inte F vi pratar om nu, han håller sig fortfarande två.. ibland treben! Moahahaha! Krampuss

2010-08-17 @ 14:01:30
URL: http://justbe.blogg.se/
Postat av: Heidi

;) Ville e likadan, o ja tackar gudarna för att Nina INTE e de. :) Hade blivit knäpp av att ha två likadana. Haha.... Men hennes trots kommer väl de me. Bara för de e lika gamla kommer inte allt samtidigt. Ville står oftast o kollar efter oss då han e på g o göra hyss. De du...

2010-08-17 @ 14:33:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0