Dag 1

Igår kväll så slängde jag chipspåsen som vi hade hemma, jag kände mig äcklad av allt skräp jag ätit under hela sommaren. Varje dag har jag ätit något gott som typ glass/choklad/dricka/chips eller popcorn.

Jag har inte tränat mer än en handfull gånger och känner hur kroppen som jag byggt upp försvunnit under sommaren, är besviken på mig själv för att jag inte tränat på hela sommaren. Jag var så duktig för första gången i hela mitt liv med träningen men lät de rinna ut i sanden som väldigt många andra gör under sommaren.

Men nu så! Inget socker på vardagarna och jag måste komma iväg och träna MINST 2 ggr i veckan men helst 2 ggr. Så nu har jag delat med mig utav de till er mina läsare så nu måste jag följa detta ;-)

Foto av Kristin Lundberg, sommar 2010. Kika in i hennes fotoblogg för bra erbjudanden!


Kommentarer
Postat av: Malin

Usch, jag har varit likadan och unnat mig helt fel saker. Har inte ätit onyttigt på en vecka nu, haha, alltid något ;-PJa, jäkla regn!!

2010-08-29 @ 12:12:28
URL: http://andthroughitall.blogg.se/
Postat av: Tilda

Hehe jo det hoppas jag med (;

Känner också att man tappat mkt med träningen o kosten nu under sommaren... icke bra :P Men man får väl försöka hitta fokuset igen nu när hösten börjar komma ;)

2010-08-29 @ 18:08:43
URL: http://tiiiildas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0