Anledning?..

Senaste tiden så känns de som att jag inte glädjs åt något, jag lixom svävar runt om dagarna med ett falskt leende på läpparna. Jag märker ju att andra märker att jag inte blir glad åt saker att jag lixom bara "är"... jag vet inte vad jag ska kalla de eller hur jag ska förklara?

Har ingen lust till något igentligen, är varken arg/glad/ledsen utan går som på en rak linje i humöret.. när Noak grattar mig och kramar om mig för mitt nya jobb så drar jag lite på smilbanden och säger "tack".. han frågar ju på engång om jag inte är glad och jag svarar "jo de är klart jag är".. jag är glad och stolt men jag gläds inte åt något alls..

Vet inte vad det beror på, har känt så här i en månad och tycker de börjar bli jobbigt själv att aldrig vara glad på riktigt. Om någon frågar mig nu efter att dom läst detta så svarar jag som alltid "jodå de rullar på"...

Blääää på mig.... därav den dåliga bloggningen för jag har inget att blogga om för det är tomt i huvudet på allt.

Kommentarer
Postat av: Ulrika

Hmm, jag har också haft mina dåliga perdioder. Sämst mår jag om jag har för litet att göra. Nått som gjort mig glad är att börja med en ny fritidssysselsättning. Då får man lusten tillbaka för någonting.

2008-09-17 @ 10:11:28
URL: http://colorelle.blogg.se/
Postat av: Ellinor

Ja då blir det svårt! Hoppas det blir bättre!

2008-09-17 @ 10:12:18
URL: http://sharpen.blogg.se/
Postat av: Karin

jag me:( tråkigt jag inte får ha så nu

2008-09-17 @ 10:12:32
URL: http://karinolofsson.se
Postat av: malin

Hallå där! Hon är i stockholm hon :) Men hon stormtrivs verkligen, så det kommer du också säkert göra!Känner förresten igen mig i ditt inlägg, har också såna perioder. Speciellt nu september-oktober varje år. Gillar hösten, tycker den är mysig, men blir grymt deprimerad många gånger.Man känner sig liksom likgiltig & man undrar vad det är för fel på än när man inte är eld & lågor över allt man borde vara de :) Men, jag brukar försöka att inte bry mig, för jag vet inte alltid själv varför jag är nere. Det är så bara & jag börjar vänja mig.Så, tillåt dig själv att vara dämpad ett tag - who cares? ALLA har väl rätt till det & jag har lärt mig att om man bara försöker vara andra till lags hela tiden för att "vara glad för att göra dem glada" så blir det bara falskt & kallt.Är du depp - så låt dig själv vara det! Man får vara det ibland, och ibland vet man ju helt enkelt inte anledningen till det :)Min karl brukar titta på mig som ett frågetecken när jag sitter & muttrar för mig själv. Haha. Kan tänka mig att det ser rätt kul ut :)

2008-09-17 @ 10:45:19
URL: http://lovstrom.webb.se
Postat av: Annie

Låter jobbigt. Men jag har varit med om samma sak. Det går över ! :)

2008-09-17 @ 10:55:13
URL: http://wwernerman.blogg.se/
Postat av: B E R G O D A L V A N A. C O M

Det där känner man så väl igen :( det är hemskt är det. Jag hoppas att det går över för dig gumman. Försök hitta på roliga saker som triggar glädjen inom dig då tror jag att det sakta men säkert kan komma tillbaks.Men just nu är ganska många såna i och med årstiden. Man måste liksom komma in i detta.Vad det än är så hoppas att du mår bättre snart KRAM

2008-09-17 @ 11:11:29
URL: http://bergodalvana.com/
Postat av: Ingela

Det är lätt att känna så när man har haft en tid med mycket att planera och se fram emot. Du/ni har ju haft bröllopet och resan att planera o se fram emot och jag kan tänka mig att du känner dig lite tom och likgiltig nu när det ligger bakom dig. Man undrar kanske vad man ska se fram emot sen då? Precis samma känsla hade jag när jag kom hem från bröllop och resa i Thailand. Men jag lovar dig att den känslan kommer gå över och du kommer må bättre! Kram

2008-09-17 @ 11:51:41
URL: http://ingelasdagbok.blogspot.com
Postat av: Fru Evelina

precis så där känner jag med! men du har ju ändå en bra anledning som kan vara orsaken! plus att bröllopet kanske lämnat ett stort tomrum efter sig?

kram

2008-09-17 @ 12:15:40
URL: http://evelinas.blogg.se/
Postat av: Malin

Jag vet va du menar... Ibland känner man sog som en robot typ.. Man bara "är" tror de kan bli så om man haft mycket att göra,om man stressat mkt ex... Kommer bli bättre snart ska du se! sådär e det ibland. Pusss o kraaam Malin

2008-09-17 @ 14:02:35
URL: http://malinsmedberg.blogg.se/
Postat av: Sessan

Ja, det är lite så jag hade tänkt mig oxå, att det kommer vara massa tal och andra saker som händer (enligt mina två söta toastar)... så det kanske räcker med en tvårätters med tårta som efterrätt... hm...vi får se vart vi ska hitta ett bra band, hittills har det inte varit några superband vi har hittat fast de tar ut hutlösa priser! =(Hur många gäster hade ni?

2008-09-17 @ 14:50:18
URL: http://sessan82.blogg.se/
Postat av: jazzyliciousPå fredag avslutas min tävling!

Du kan passa på att tävla om två biobiljetter till valfrifilm. Tävlingen är enkel. Du behöver bara motivera vad du gillar/inte gillar med min blogg så är du med och tävlar.Just nu är det inte alls många tävlande.. Så chansen är stor :)Lycka till!

2008-09-17 @ 14:54:38
URL: http://jazzylicious.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0