Just nu

Har precis varit och handlat, och ju längre tid de går som man är gravid desto mer positivt hittar jag *skrattar*
Mamma följde med för hon skulle också handla, för de första låter hon inte ens mig ställa upp korgen vid kassan (jag ska ju inte bära tungt enligt henne) och när vi packar våra saker så lägger hon i allt lätt i två påsar till mig och sen tar hon allt tungt själv och bär hela vägen hem *skrattar*

Här hemma sa jag: Jag ska ta och dammsuga vardagsrummet
Mamma: Nä men de kan jag göra eftersom jag ändå tänker tvätta erat vardagsrums fönster
Jag: Men mamma..jag är gravid inte handikappad! *skrattar*

Ja..mamma tar fönsterna så tar jag dammsugaren kom vi överens om sen ska jag hämta adventstakarna och lite sånt smått och slänga upp i fönsterna tänkte jag!

Vad gör ni?

Kommentarer
Postat av: Catti

Jag har faktiskt ändå bärt en massa tungt hela denna graviditet.. Bord & stolar, matkassar och tunga IKEA-grejer - allt uppför tre trappor.. Och mig har den inte hänt något under dessa 8 månader. Jag tror inte man fattar riktigt vad som ska hända.. förrän det händer något. ;) Det känns ju liksom bara löjligt att man inte ska bära tungt på något sätt! :D

2008-11-28 @ 15:07:00
URL: http://thewife.blogg.se/
Postat av: Frida

Har precis satt upp alla adventsstjärnor och städat här hemma, dock hoppade jag över att putsa fönstrena. Även jag är gravid och när min mamma är här låter hon mig inte bära så tungt hon heller =)

2008-11-28 @ 16:41:49
Postat av: Sessan is bride to be

Nej, det är ju visserligen sant. Tror att det känns annorlunda när man väl är gravid! Det känns så långt bort från min värld, men visst har jag vissa dagar då känner åh vad jag vill ha barn!Tvillingar vore nåt, då är de lite mindre och så två på en gång, passar mig perfekt!

2008-11-28 @ 17:11:32
URL: http://sessan82.blogg.se/
Postat av: Lajsa.net

Jag viiiilar i soffan & D packar & städar :P

2008-11-28 @ 18:03:10
URL: http://lajsa.net

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0