Att vakna med dollartecken!

Jag vaknade så jävla tidigt imorse, jag somnade typ 00.30 och gick upp 05.30... normalt? Eh NEJ! Men vid 08.30 somnade jag om och så vaknade jag för ca en halvtimme sen och fick panik över att klockan är så mycket!!

Varför? Jag får alltid de när klockan är efter 10 och jag vaknar då fast jag inte ska göra något *skrattar*

♥♥♥

Gick till brevlådan och där låg ett lönekuvert från Manpower och sen papper från Trygg Hansa så nu har jag fått 1 av 2 löner (väntar på papper från SEB om vad jag får av dom denna månaden hihi)  och denna var riktigt bra dessutom och så har jag Livförsäkring och Olycksfallförsäkring nu vilket jag tycker är superviktigt att skaffa sig när man skaffa familj ifall något skulle hända. Man är ju inte ensam längre så slut med alla själviska fasoner, måste även gå till banken och placera min IPS fonder (pensionsfonder som man får) för att om man inte gör det så "äger" du dom tills du dör sen går dom till den årskullen som är födda samtidigt som dig och betalas ut i deras pension istället för att gå till min familj och så vill jag inte heller ha det.

Förresten, tror ni jag blev glad mitt i allt igår? Jag fick ett mail av min förra chef på SEB som sa att dom kommer att ge mig full lön t.o.m 18 december!! Nu ser jag detta som en månads betald semester ;-)

Nä dags att borsta tänderna så jag inte sitter här och luktar skunk!

Kommentarer
Postat av: Caroline

va skönt, det kan ju behövas lite extra dollars så här till jul. =)

2008-11-21 @ 11:19:25
URL: http://winneroth.blogg.se/
Postat av: Wysteriia

men vad kul med lönen! :D Men har du slutat jobba redan? När är det du ska få?

2008-11-21 @ 12:10:52
URL: http://Wysteriiasblogg.se
Postat av: Sofia

Vad roligt och skönt att veta att man får lite pengar nu till jul och allt =)

2008-11-21 @ 12:12:39
URL: http://sollerax.blogg.se/
Postat av: Bergodalvana

åh så skönt med pengarna gumman!! Lite positivt ju =)

2008-11-21 @ 13:17:00
URL: http://bergodalvana.com
Postat av: Emelinda

Skönt att du får cash av dem så länge iaf!! Kramkram

2008-11-24 @ 09:26:46
URL: http://emelinda.blogg.se/
Postat av: Anonym

Pensionssparar du? Det är ju så onlönsamt det kan bli. Du ger ju bara massa pengar till stataten. De tar också del av din värdeökning, plus att de räknas som inkomst när du bli pensionär, och det betyder att du får högre skatt, mot om du hade haft dem i vanligt sparande. Då hade du fått lägre skatt plus kunnat ta del av dina sparade pengar!! Var bara tvungen att kommentera detta;) Hoppas du inte blir arg, har själv tänkt börja pensionsspara efter all reklam och tjat, men kom på efter efterforskningar hur olönsamt det är..;( Lycka till med maggen!!!!! KRAM!!

2008-11-26 @ 10:40:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0