Vad ska vi börja med?

Jag har ju en husvisning att berätta om men först vill jag tacka alla er som är så otroligt gulliga mot mig här på bloggen nu när jag mår dålig, ni ska veta att det värmer när man går in här och läser när det är väldigt grått!!

I helgen har en del vänner hört av sig och verkligen sagt att dom tänker på mig nu när jag mår dåligt och de är skönt, för vissa kanske tog åt sig när jag skrev om min depression i min blogg?

Så..åter till huset:

När vi kom dit så kan jag säga att det var minst 50 personer i det lilla huset och jag tappade hakan när jag såg alla människor. Vi började att gå runt huset för att kolla tomten och själva huset, var helt okej trädgård i lagom storlek.
Inne i huset så fick man trängas och vänta på sin tur för att ens komma in i de olika rummen.
Vi gick två långa varv inne i huset och verkligen grubblade och tänkte högt om vad som skulle behövas göras osv.
Allt kändes verkligen bra, Noak blev kär i garaget som låg inne i huset och på nedervåningen så var det en dörr i datarummet/gästrummet som gick till garaget och när man gick igenom garaget så var det ett till litet rum på andra sidan med handfatt osv så Noak tyckte att det är perfekt meckar plats för man skulle kunna ha de lilla rummet som ett ställe där man hänger upp alla verktyg och har allt till bilen där inne...

Men när vi kommit hem och inte pratat om det på ca ½ timme så frågade jag Noak och tänka sig..vi tyckte likadant! Det var inget för oss... det var bra men vi fick inte känslan: Åh här är ett ställe som vi vill bo på i flera år!

Så då får det helt enkelt vara, fick dessutom reda på att ett par som vi känner som bor grannar med min moster i Kvicksund ska separera och därför sälja sitt hus så jag bad mamma fråga min moster hur mycket dom ska ha för huset.. de huset är oxå perfekt! Litet garage var de första Noak sa men va fan de e ju ett garage iaf *skrattar* och de har pooooooool!! =)))

Jaja ska ta tag i arbetet får svara på era kommentarer när jag har tid!

Kommentarer
Postat av: Elin

Godmorgon! Hoppas din dag blir förträfflig :) Idag kl.11.00 presenteras vinnaren i förra veckans tävling. Det betyder alltså att du fortfarande har chansen att vinna. Välkommen!

2008-01-14 @ 08:19:39
URL: http://prinsipesans.blogg.se
Postat av: Karin

tanden åkte ut smärtfritt:)

2008-01-14 @ 09:07:33
URL: http://karinolofsson.blogg.se
Postat av: Tess @ Tess Style

Den där "åh" känslan fick jag när vi tittade på 2.5 här i stan. Men sedan började man fundera på vart den ligger jo i fel stad. Så jag hoppas jag får "åh" känslan när vi ska spana lgh i den sköna staden istället. kram.

2008-01-14 @ 10:52:42
URL: http://tess-style.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0