Tävling hos Hockeyfrun!

Man ska alltså posta en bild på sitt husdjur och berätta de mest korkade djuret gjort.

Jag har ju två katter så jag drar en berättelse var:


Tjugan är en nougatfärgad katt och som är väldigt "dum blondin" vår andra katt gör alla hyss och så gör hon så att det ser ut som att det är han som gjort det och får skäll.  När vi hade flyttat hemifrån första gången (har gjort de 2 ggr...) så hade vi balkongdörren öppen för att katterna gillade att vara där ute och vi bodde bara ½ våning upp så om dom skulle ramla så gör dom inte sig illa. Vi märket att han är borta efter ett tag och letar ute och inne men hittar fan inte honom någonstans. Börjar tänka på Bäbis som gick över till grannen (läs nästa berättelse) och kollar in hos granntanten och ser att hennes balkongdörr står öppen!! Shit tänker jag.... säg inte att han har gått in dit!! Notera att vi endast bott här i några dagar och hade inte träffat en enda granne än! Noak får gå till henne och plinga men det är ingen som öppnar... han plingar flera ggr och precis när han ska gå så öppnar en tant i handduk med blött hår droppandes och förklarar att hon ligger i badet. Noak ber om ursäkt och frågar om hon råkar ha en katt inne hos sig... hon ser ut som ett frågetecken och säger nej de tror jag inte men jag ska kolla och sagt och gjort sitter Tjugan i hennes sovrum och tittar runtomkring! PINSAMT!Bäbis är busfröt nr ett, hon gör saker som hon vet att hon inte får (som att hoppa upp på fönsterbrädan och tassar ner värmeljushållarna VARJE dag för att hon ska kunna ligga där). Detta är  hos pappa som bor 6 våningar upp plus att det är ett köpcentrum under så de blir högre än "vanliga" 6 våningar. Pappa är hemma och ser att balkongdörren har gått upp och han springer ut och ser Bäbis balansera på det jätte smala räcket över till grannarna.. nja så snällt var de inte utan hon hade gått flera grannar "bort" så hon var i en helt annan trappuppgång!! Pappa försökte locka henne med allt som gick men icke hon skulle gå så långt man bara kunde (kanske handlar om en 30 meter) så pappa fick gå ut på stan och in i porten bredvid och åka högst upp och plinga på. Folket som öppnar ser ju bra förvånade ut när pappa förklarar vad som har hänt så dom släpper in pappa som får gå ut på deras balkon där hon sitter!! Hon tittar på pappa och fort som attans hoppar hon upp på räcket igen och springer till pappas balkong och in igen.... när pappa kommer hem så ligger hon på sin plats och låtsas som om inget har hänt....

Här är de huset som pappa bor i, man ser inte huset som katten gick över till då de ligger på den vänstra sidan på bilden där den är avskuren.

image1497

Kika in hos Anna aka Hockeyfrun för att delta

Kommentarer
Postat av: Anna

Hahahaha. Alltså - vad är det med katter och ut och balansera? Vet inte hur många jag känner som fått jaga katter på tak och fönsterbrädor!

2008-01-09 @ 12:42:14
URL: http://hockeyfruns.blogg.se
Postat av: Nadja

haha ah jag skanar att ha djur

2008-01-09 @ 12:59:35
URL: http://nayjay.blogg.se
Postat av: Sanna

Haha, vilka busiga katter!

2008-01-09 @ 13:11:09
URL: http://saannaas.blogg.se
Postat av: Jadu..

Katter är ett otyg ;-)

2008-02-17 @ 07:49:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0