Men åh...

Jag mådde faktiskt väldigt bra igår och tänkte " va fan, var de detta som behövdes bara? Då behöver jag ju inte vara sjukskriven...." men idag mår jag inte bra igen... mår likadant som jag gjorde igår f.m och är väldigt ledsen och nere.

Mamma var här i ca 1½ timme....och undrade när vi skulle packa ihop mina julsaker (har ju inte orkat som ni kanske förstår...) och jag sa bara att jag ska duscha och så hör jag av mig när jag är redo. Hon ville väl även ut och gå en sväng och det vill jag med men vet inte om jag kanske behöver gå själv då jag känner mig sådär tom inuti själen just nu..

Vet inte om jag ska se de som bra eller dåligt men för första gången sen jag började må så här dåligt (sen strax innan jul) så sitter jag just nu och har tårarna rinnande ner för kinderna, undra om de är för att jag har börjat släppa på muren jag byggt upp för att klara av att må så dåligt men låtsas som om inget är fel på mig?

Kommentarer
Postat av: Wysteriia

Jag sitter på en värdelös dator så msn bara händer sig :(

2008-01-15 @ 13:12:55
URL: http://Wysteriia.blogg.se
Postat av: MADELENE LÖFBLAD

hoppas du mår bättre snart =(

2008-01-15 @ 14:44:51
URL: http://negerboll.blogg.se
Postat av: Sofia

Jag tror att det är bra. Brukar också kännas bättre efteråt.

2008-01-15 @ 15:14:44
URL: http://sollerax.blogg.se
Postat av: Emelinda

Jo jag vill ju det, men inte karln :(

*massa kramar*

2008-01-15 @ 16:01:51
URL: http://emelinda.blogg.se
Postat av: Veronica

Det är jävligt jobbigt att släppa den "säkerhet" man anser att muren är... Men som fler skrivit så tror jag att det kommer kännas bättre när du får släpa den muren och låta dina kännslor komma fram. Dock krävs det någon god lyssnare som man kan öppna sig för och som finns där när man behöver prata.
Jag hoppas verkligen det vänder snart för dig så du slipper må så dåligt som du gör! Det är ofta inge kul men en glädjande sak är väl det att man allt som oftast blir starkare av de motgångar man möter och lär sig hantera liknande situationer. Hoppas promenaden gjorde dig gott! I miss you at work, men stanna hemma tills du mår bättre!!! Vi tänker på dig här på jobbet! Kram

2008-01-15 @ 16:10:45
URL: http://justbe.blogg.se
Postat av: Ingela

Jag tror det är jättebra att muren du byggt upp omkring börjar falla...att ta tag i sina problem/känslor och bearbeta dem är alltid bra, och aldrig försent. Det är omöjligt att förtränga, låtsas som ingenting eller spela glad i det långa loppet - det håller aldrig i längden. Jag har gått igenom jobbiga saker i min barndom som jag förträngde tills jag var 20 år men inte förrän det kom upp till ytan och "blottades" kunde jag bearbeta alla känslor och det var först då som min läkning kunde påbörjas. Jag säger inte att det var lätt men det blev bättre med tiden, sakta men säkert. Tänker på dig! Kram!

2008-01-15 @ 17:44:39
URL: http://ingelahogberg.blogspot.com
Postat av: Veronica

Stavar som en kratta gör jag också men det var ju knappast någon nyhet! =)

2008-01-15 @ 19:20:34
URL: http://justbe.blogg.se
Postat av: Marie

är bara bra att du får gråta ut, bara bli av med allt som du stängt inne liksom! brukar kännas bättre efter jag gjort det iaf =)

2008-01-15 @ 21:26:50
URL: http://pleasedontstopthemusic.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0