Fan vad jag hatar att sakna...

...varje dag så tänker jag på min bästa vän och undrar hur hon mår och vad hon gör. Jag önskar bara att allt var som förut!! Vill inte att du ska bo så långt borta för jag känner bara hur vi glider ifrån varandra pga avståndet mellan oss, förut så skvallrade vi om allt och visste allt vad som skedde i varandras liv och hur vi mådde....

Samtidigt så krockar allt, vi är aldrig online samtidigt på MSN och de är ju inte så att vi kan ta spontan träffar för att "catch up" och man har så mkt att göra att man hinner inte ens tänka tanken: Jag måste ringa henne idag..

I hate it! I need my friend! Önskar att du skylle flytta närmre! *viftar med trollspöt*Bajs...Frida vi måste fixa detta nu!! Älskar dig hunnybunny!

Kommentarer
Postat av: Tjali

usch sånt där är verkligen jobbigt! Och hur mycket säger man till varandra när den ena flyttar att den inte ska bli så?

2008-02-25 @ 13:58:35
URL: http://mrstjali.blogg.se
Postat av: Sanna

Haft en bra helg :)?

2008-02-25 @ 14:36:01
URL: http://wiiiberg.tjejsajten.se
Postat av: F R i D A

Jag blir ledsen när jag läser ditt inlägg, gumman. Ledsen dels för att jag känner mig dum och dels för att jag känner igen mig i det du skriver.

I och med att jag jobbbar mina mupptider så kan jag inte sitta och drälla på msn hela dagarna längre. Jag saknar verkligen vårt dösnack om ingenting, vårt skvaller om folk vi känner och allt sånt! Fan... =( Jag saknar DIG! *pekar på*

I love you!!!!

2008-02-25 @ 20:48:38
URL: http://lillafridas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0