Hälsovårdande te?

Hemma hos oss så finns det ett gäng med olika té sorter, slängde dock en idag då den tog slut..(pepparmynts te).
Dricker inte så mkt te förutom när jag är sjuk eller fryser en massa.Det är mest ört-teer som jag har, alla konstiga sorter *ler*

Det jag behöver för att sköta jobbet när jag är hemma idag är då te, datorn, jobbmobilen samt mitt natur-läppbalsam:


Kommentarer
Postat av: Ellinor

Mint te är gott! Fick riktigt mintte från stephens mamma från tunisien! Fan vad gott det var:)

2007-10-18 @ 15:31:40
URL: http://sharpen.blogg.se
Postat av: Tess

är det så att du kan jobba hemifrån om till ex du är sjuk istället för att sjukamäla dig? Eller kan du jobba hemifrån när du vill, och få samma lön?

2007-10-18 @ 16:38:43
Postat av: Nadja

Ellinor: Åh sånt vill ja oxå ha!
Tess: Japp jag jobbar hemifrån nu istället för att sjukanmäla mig och så får jag samma lön som om jag vore på kontoret. Vi har ju mobiltelefoner och bärbara datorer så jag kan sköta mitt jobb där de finns internet uppkoppling =)

2007-10-19 @ 08:38:31
URL: http://sweetladysoul.blogg.se
Postat av: Tess

men kontrollerade så du verkligen jobbar? nu säger jag inte att just du skulle fuska, men det finns äker mpnga som gör det.

2007-10-19 @ 12:38:29
Postat av: Nadja

Tess: Dom märker ju om jag inte jobbar, inga hotell blir bokade, ingen får tag på mig om dom behöver få svar, jag svarar inte på mail, inget blir programerat osv osv.. dom kollar inte upp mig men om dom skulle misstänka att ja inte jobbar som att tex folk ringer min chef och undrar varför jag inte svara på mail eller i telefonen klart han skulle kolla upp varför jag inte svarar då. De företaget jag jobbar på är väldigt öppna, har ju flextider så man kan i princip jobba som man vill ta sovmorgon och gå tidigare osv

2007-10-19 @ 14:59:10
URL: http://sweetladysoul.blogg.se
Postat av: Aseviajes

Hello my name is Cisco. English language is my second language . I visit sites like yours to learn new english vocabulary words and improve my english grammar . I hope to have effective communication and business communication for a new job in US. I learned a new word of the day from your site. I plan to be public speaking and business writing better now from your site. Thank you.

2010-11-26 @ 19:05:04
URL: http://aseviajes.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0