Freeezzzzing...och ev ett ny/gammalt jobb

Det var bara 5 grader när jag gick till bilen idag, det var inte varmt och skönt!!
Måste fan gå ner i källaren och hämta skrapan för de känns som att jag inom en snar framtid kommer att behöva den när jag ska till jobbet *skrattar*

Måste bara säga att jag var en hurtbulle igår, först gick jag till Noaks jobb (tog 25 minuter) i rask takt och så åkte jag med honom hem och när jag kom hem så stog jag 21 minuter på Orbitreken! Det var bra gjort av mig, ska försöka köra sådär 2-3 ggr i veckan men försöka gå till Noaks jobb dom dagar det inte regnar, sitter ju på mitt kontor hela dagarna så man blir så stel i kroppen av att göra det!

På tal om jobb, igår kväll så skickade min gamla chef sms igår, jag jobbade för honom för 2½ år sen (mellan mitt jobb på SPA:t och Kicks) Jag jobbade som Promoter-Assistent i Stockholm & Södertälje då (dock bara 2-3 dagar i veckan) men slutade när jag fick reda på att jag var sjuk och jag blev så deprimerad att jag var tvungen att säga upp mig men iaf... han undrade hur allt var och om jag jobbade och slet. Sa som det var att jag har bara anställning kvar här tills slutet på november sen vet jag inte vad jag ska göra jag har inte bestämt mig än då svarade han att jag skulle höra av mig i december om jag vill jobba igen.. *glad* Han är så skön den chefen!! Ända sen jag slutade har han hört av sig ungefär varannan månad och frågar hur de e med mig och om jag jobbar *skrattar*
He wants me back! =)

Angående förra inlägget så kan jag dra en slutsats att det inte är bara jag som saknar ställen som är hälsosama! *noterar* Tack alla för era svar!!!

Kommentarer
Postat av: Ingela

Kul att du är eftertraktad på arbetsmarknaden! :-)
Ang mitt inlägg "Gjort slut": Usch, det var verkligen inte lätt men jag tror det var den bästa lösningen i längden. Mådde inget bra av den s.k. relationen som ändå rann ut i sanden. Skönt att få ett avslut. Hoppas du får en fin dag! :-)

2007-10-09 @ 09:07:26
URL: http://pinglans.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0