Bowling..

I lördags så åkte vi och bowlade, det var jag, Noak, Richard, Emil, Carro, Magnus & Johan. Som vanligt så säger Noak att jag är jätte bra på bowling (jag brukar oftast vara mer än hyffsad iaf men jag är jätte ostabil så ena dan kan det gå super och andra dan så går de sämst) och så klart denna dag så gick de sämst...så dåligt har jag nog inte ens spelat när jag var 10 år gammal tror jag som jag gjorde i lördags.

Men Noak han var som en jävla ångvält!!

Se själva:Efter bowlingen så åkte vi till Grillstugan och hämtade deras otroligt mättande hamburagre med mos, och moset är i hamburgaren!! Det var första gången jag åt där och det var såååå gott *skrattar*
Kolla så sliskig den ser ut:På kvällen så vankades det fest hemma hos Johan och Noak tog en del bilder med vår kamera och dom har jag inte på jobbdatorn så dom får jag försöka lägga upp ikväll *ler*

Kommentarer
Postat av: Sofia

nee men det var första ggn igår som ja hörde åskan iår =) haha

2007-10-01 @ 08:15:47
URL: http://sollerax.blogg.se
Postat av: Ingela

Vad kul med bowling -det var ett tag sen jag bowlade men nu blev jag jättesugen att spela! Nej jag har inte varit förkyld, det var tyvärr mer allvarligt än så...(Älsklingen var däremot förkyld) men det är bättre nu!:-) Hoppas du får en fin dag!

2007-10-01 @ 08:39:59
URL: http://pinglans.blogg.se
Postat av: Ingela

Svar: Ingen fara! :-) Otroligt nog slapp jag att bli smittad av Älsklingens förkylning - tur i oturen! Ja ska nog boka en bana och dra med honom och spela, vore skitskoj!

2007-10-01 @ 08:56:43
URL: http://pinglans.blogg.se
Postat av: Karin

men gud va gott!

2007-10-01 @ 08:59:54
URL: http://karinolofsson.blogg.se
Postat av: Nadja

Sofia: Ahaaa!! :D
Karin: De var mumma :D

2007-10-01 @ 15:23:49
URL: http://sweetladysoul.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0