Maximal otur...

Av någon anledning så kan jag och min kusin aldrig träffas normalt. Det är alltid något som kommer ivägen eller som gör henne försenad eller något sånt. Igår så skulle vi gå på stan tillsammans och vi hade verkligen bestämt att inget får komma imellan vår dag igår!

 

Klockan 16,05 ringer hon och säger att hon ska bara hämta ett par nycklar hos sin pappa och att jag skulle ringa henne om en kvart igen så skulle hon plocka upp mig hemma. Jag gör som hon säger och ringer efter en kvart och jag kommer till IQ svar? jag ringer konstant i 1,5 timme utan att jag får tag på henne och jag känner direkt att nu är de något som inte riktigt står rätt till?

Jag blir orolig som satan för att hon skulle ju komma till mig och om hennes batterier har dött på mobilen så borde ju hon fortfarande komma hem till mig för hon vet ju faktiskt vart jag bor.

 

När klockan är 17,20 så ringer jag hennes mamma och säger att jag är orolig för att hon har inte kommit än och såklart blir hennes mamma jätte orolig på engång. Jag kom på att hon skulle ju sola kl 17,30 så jag säger att jag ska ringa solariet och sagt och gjort så gjorde jag det och fick bekräftat att hon låg och solade *pustar ut* Snacka om lättnat för jag var så orolig, jag ringer hennes mamma och hon tackar mig så mycket för nu kan hon slappna av i alla fall.

När klockan är 19,30 så ringer kusinen och ber så mycket om ursäkt och berättade att en person tagit överdos så hon var tvungen att åka dit och se till att personen klarar sig och hon skulle tillbaka till denna person..

 

Vi pratade mycket och jag märkte ju på henne att hon mådde dåligt och de e klart att jag inte blir arg när de är något sånt som kommer imellan men jag blir lagom trött på att de alltid sker något, som om en högre makt verkligen inte vill att vi ska umgås! *muttrar*

 

Jag hoppas bara att personen mår bättre och får sig en tankeställare nu..


Kommentarer
Postat av: sofia

Usch, hemskt.
Konstigt förresten att det alltid är något som kommer emellan när ni ska träffas...:S

2007-11-16 @ 10:13:13
URL: http://sollerax.blogg.se
Postat av: Emelinda

Oh tack då vet jag :) Verkar vara en bra serie av nagellacks-grejs!

2007-11-16 @ 12:29:42
URL: http://emelinda.blogg.se
Postat av: Nadja

Sofia: Ja jag vet sanslöst
Emelinda: Hehe ja de är jätte bra!

2007-11-16 @ 13:35:33
URL: http://sweetladysoul.blogg.se
Postat av: Wysteriia

Men usch va hemskt :S

2007-11-16 @ 13:47:56
URL: http://Wysteriia.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0