Kan någon klyva mig?

Ja de behövs verkligen för jag velar fram och tillbaka, mina tankar snurrar hela tiden.

Ska jag begära fast på Manpower och då chansa på att jag kan få sitta på skitarbetsplatser tills dom hittar något som passar mig och då kan jag verkligen satsa på ett husköp eller ska jag göra som jag tänkt från första  början att stämpla och söka jobb lika aktivt som jag gör nu (har sökt ca 15 jobb senaste veckorna) och samtidigt så hör Manpower av sig så fort dom har något som passar mig men då får jag nog vänta med husköp eftersom min framtid inte är spikad med inkomst (förutom a-kassa)..

Gah så mycket jag vill ha svar på och ingen kan ju hjälpa mig förutom jag själv så är det ju... *mutter*
Hur ska jag komma fram till ett bra beslut som passar mig?

Kommentarer
Postat av: Erika

Jag tycker du ska söka jobb på egen hand utan manpower, som du skrev tidigare så verkar det som om du har mycket meriter att komma med och jag är säker på att du skulle få jobb, kanske tar lite längre tid dock men det är säkert värt det. Manpower är bara ett sätt för stora företag att göra det enkelt för sig själva tror jag för att slippa anställa någon.Att få jobb hit och dit verkar ju bara stressande. Skriv in dig på jobbsajter så kan föreatg hitta dig där, jag har många bekanta som gjort så och de har blivit uppringda om jobb. Du verkar ju vara duktig på det du gör så du förtjänar en fast tjänst någonstans.

2007-11-20 @ 09:13:07
URL: http://eriikha.blogg.ase
Postat av: Ellinor

hmm.. tricky!

2007-11-20 @ 09:43:25
URL: http://sharpen.blogg.se
Postat av: Catti

Detta med jobb är alltid ett mysterium.. Jag har själv sökt typ 15 jobb senaste veckan och väntar på att få ett arbete så att jag och sambon kan köpa hus.. Eller vi kommer nog köpa iallafall.. Men hade varit skönt om även jag haft en fast inkomst!
Lycka till med vad du än ska göra. ;)

2007-11-20 @ 09:48:36
URL: http://www.catti.se
Postat av: Erika

Förstår det men tänk på dig själv först!Någongång lär ni säkert vilja skaffa barn och då är det ju bra om du har fått fast tjänst någonstans.Det kan ju ta tid innan man får en fast tjänst på ett jobb utan man kanske vikarierar i början tex ett år eller 3år enligt lag som får man gå på vikariat.Jag har många vänninor och arbetskamrater som gått på vikariat och sedan när dom blivit gravida så fick dom inte förlängt kontrakt pga av det. Skit taskigt ju!

2007-11-20 @ 09:49:04
URL: http://eriikha.blogg.se
Postat av: Karin

hum ola:)

2007-11-20 @ 11:08:42
URL: http://karinolofsson.blogg.se
Postat av: Armanjennifer

Congratulations on a job well done. Thanks

2008-10-13 @ 08:46:04
URL: http://armanjennifer.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0