Och så var det lördag!

Har varit vaken sen åtta tiden typ, Noak var vaken med mig ett tag men som alla andra helger så somnar han alltid om och sover tills jag väcker honom (som jag inte gjort än)..
Lättare att sitta själv en lördag för det är massa roliga serier på trean *ler*
Kollar just nu på Scrubs, så jäkla kul!

Idag så känner jag mig ganska okej, men jag tycker att mina ögon blir mindre och mindre..eller är det kindernas om svullnar? hahaha..
Så här ser jag ut idag:Jag kan säga en sak som är jobbig! Det är att för första gången på 7 år så kan inte min kille titta på mig och säga att jag är snygg :( Det är man inte van vid och när man redan känner sig ful pga svullnad m.m så är det ännu jobbigare för man vet ju att det är sant!..

Men jag kan säga att detta är en super diet! Jag har nu nått min målvikt t.o.m. lite mindre, jag vägde 49.8 kg idag (jag vill väga 49.9 kg) så jag är jätte glad över det och hoppas att jag håller mig vid detta nu!
Har tvingat i mig frukost idag (en manna frutti) fast jag inte ville ha för jag vill absolut inte tappa mer i vikt!

Nu vaknar min baby så nu ska jag umgås med honom!
Ha en trevlig lördag alla söta!

Kommentarer
Postat av: Ingela

Ja Scrubs är superkul! Noak tycker nog att du är fin ändå! Och du kommer ju bli jättefin när bandaget åker bort! :-) Ha en toppenlördag!

2007-03-31 @ 12:05:29
URL: http://pinglans.blogg.se
Postat av: Anonym

hej; va bra att det kânns lite bättre idag :). Nâar kommer du att ta bort gipset? Jag kan iallafall säga att du ser mycket bättre än jag iallafall, du har ett diskret gips, mitt gick ända upp till pannan haha. När jag tog bort det var det jättesvullet, speciellt mellan ögonen och jag tror att det var det som chockade mest, jag kände inte igen mig. Däremot profilen som jag velat ha var redan perfekt frân början, men det kändes väldigt konsttigt. Komplexet som varit där i hela mitt liv fanns inte längre, det är en underlig känsla.
Sen att man är helt röd under gipset och fâtt tusen pormaskar pga syrebrist för huden under en vecka hjälper ju inte heller speciellt mycket för att känna sig snygg :).
Jag föreslâr att du tar med dig smink sâ du kan fixa till dig lite när de tagit bort bandaget, dâ känns allt mycket bättre. Min kirurg hade även smink till förfogan, fondation osv.
Redan efter en vecka sâ var jag tillbaka pâ jobbet och alla tyckte det var jättefint sâ det var mest jag som tyckte att jag var ful. Du fâr nog räkna med iallafall tvâ mânader minst innan den rättar till sig nâgorlunda men vi är ju alla olika. Det är mest nästippen som är svullen längst (min är det fortfarande). Men man fâr ju räkna med upp till ett âr innan den är helt klar. Jag har fortfarande sâr i näsan och det är lite jobbigt (inget näspetande här ursäkta ;)).
Detta blev en vâldigt lâng kommentar men har du fler frâgor är det bara att frâga pâ!
Mysig helg kram!

P.S Du har tur som kan titta pâ tv, jag blev sâ yr i huvudet pga att jag sâg bandaget mellan mina ögon haha D.S

2007-03-31 @ 12:37:29
URL: http://puce.blogg.se
Postat av: melanie

men gosi. visst är du svullen men man ser ju att den söta (som vanligt) nadja finns där. =) Ring om du har tråkigt darling!! kramar

2007-03-31 @ 12:58:28
URL: http://www.3melanie.blogspot.com
Postat av: Anonym

varför just 49.9?

2007-03-31 @ 16:21:47
Postat av: F R i D A

Du är ju jättefin, gumman! Och bättre blir det! =D Kramis

2007-03-31 @ 16:41:40
URL: http://lillafridas.blogg.se/
Postat av: Nettan

Killen tycker säkert du är lika vacker ändå gumman :) tror jag säkert!
Scrubs är ju skitskoj att se på :D
Hoppas du har en bra lördag! *kram*

2007-03-31 @ 17:56:16
URL: http://loneztar.net
Postat av: Elin

Hej hej
Vet du hur länge du kommer vara svullen och så? Antar att du måste va sååå nyfiken på hur det kommer se ut sen? Du, skönhet sitter inte i en kroppsdel utan i dig som person, både inuti och utanpå, övertygad om att din kille tycker du är precis lika underbar även om du är svullen. Va kul att du nått din målvikt, hur har du gjort? Tips?
Kram ha en mysig kväll!

2007-03-31 @ 20:55:53
URL: http://emblan.blogsome.com/
Postat av: Nadja

Ingela: Tack va gullig du e!

Puce: Det var ett intressant inlägg! tusen tack!! jag uppskattar det massa :D

Melanie: Tack va du är gullig mot mig, jag vill leka med dig snart!

Anonym: Jag är siffer fixerad och är glad så länge jag väger under 50 =)

Frida: Tack min sötis!

Nettan: Vad glad jag blir när du skriver så *ler*

Elin: Upp till ett helt år kan man vara svullen men man ser ungefär 80% av resultatet inom en månad. Jag är super nyfiken! Tack va du är gullig. Angående min vikt så har jag tappat matlusten sen jag opererade mig hehe så de är inge bra tips direkt ;) tack detsama!

2007-04-01 @ 18:29:46
URL: http://sweetladysoul.blogg.se
Postat av: Edvardmarit

hey pete, great website, thanks so much for all your hard work on building and maintaining the wimpole therapeutics site. also thank you for your contribution to the clinic s magazine. keep up the good work.

2010-04-26 @ 10:26:20
URL: http://edvardmarit.3steps.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0