Bekräftning

Nu har jag bekräftat tiden hos Dr Kjell-Ove Sällström !!
3 veckor kvar idag..weee! *längtar*

Kollade upp honom hos HSAN och han hade 2 stycken anmärkningar, en hade preskiberats och en var nerlagd. SÅ två stycken på 20 år tycker jag är väldigt lite!
Har fullt förtroende för honom =))

Dags att återgå till alla möten.. *snark*

Kommentarer
Postat av: Jonna

hej.. vi bor i en 2a nu... vill ha ett rum till.. men den vi kollade på va inge bra=( de va jätte fint kök o vardagsrum.. men sovrummen va så små att man fick sällskräck... så de va tråkigt... men de e bara att leta vidare... vart ska ni flytta? kramiz

2007-03-07 @ 12:28:56
URL: http://jonnaw.blogg.se
Postat av: F R i D A

Jag håller alla mina två tummar för dig, det vet du! =)

2007-03-07 @ 12:56:07
URL: http://lillafridas.blogg.se/
Postat av: Ia Darling

Det vore intressant att se någon före- och efterbild senare. Hoppas att operationen går bra och att du blir nöjd med resultatet :)

2007-03-07 @ 13:50:34
URL: http://iadarling.blogg.se
Postat av: Anonym

Fan vad kul

2007-03-07 @ 15:15:22
Postat av: Nadja

Fan vad kul

2007-03-07 @ 15:16:39
URL: http://nayjay.blogg.se
Postat av: Nadja

Jonna: Vi ska flytta till norr =)

Frida: TACK!!! *krama*

Ia Darling: Det kommer att komma upp de lovar jag!

Nadja: Visst e de hihi

2007-03-08 @ 08:05:42
URL: http://sweetladysoul.blogg.se
Postat av: nollåttan

tsss, med tanke på att det finns en del störda människor som söker plastikoperation så är 2 anmälningar INGETING!!! det blir nog jättebra det där!

2007-03-08 @ 23:13:18
URL: http://www.nollattan.blogg.se
Postat av: Anonym

Du behöver nog inte alls känna oro. Jag tror du dessutom har blandat ihop "anmärkningar" och anmälningar". Anmälningar kan prescriberas, om de görs efter 2 år från händelsen. Anmlnngar kan också "läggas ned", om anmälaren återkallar sin anmälan men det jag tror du menar är att den inte resulterade i disciplinpåföljd.Dvs kunde inte styrkas att något fel var begånget.
Anmälningar borde alla läkare få då o då, det är det normala, ssk en plastikkirurg. Den som iinte har ngn anmälan kan man undra lite över om han har varit kliniskt verksam, och om han inte har det har han ju ingen vana.
"Anmärkningar" kan ges i forma av erinran eller den starkare varning o det är när HSAN finner att läkaren gjort ett icke ringa fel.
Det jag tar upp i min blogg www.tokviktigt.blogg.se handlar om helt andra saker, när någon för bekvämlighetens skulle bara struntar i patienten, som tex om kirurgen ser en cancer på röntgen, pateinten vill operera bort den eller få strålbehandling eller annan behandling och doktorn inte bryr sig om att läsa röntgenutlåtandet, vägrar ge patienten behandling och säger till honom att "det här är inget" trots att alla runt om även kollegor gång på gång tar upp oro för patientens tillstånd som man vet leder till döden obehandlad. Då tycker jag det är oroande att doktorn frias! Vilket alltså Socialstyrelsen gjort i ett ärende. Jag vet låter helt absurt, men eftersom jag själv är läkare med samma specialitet som den anmälda, fat jag har mer erfarenhet, men var bakbunden o kunde inte ingripa dels pga lagen fröbjuder närstående att göra det och dels för att sekretesslagen förbjuder insyn i vilken behandling patienten får, så vi kunde inte annat än ta förgivet att läkaren gav behandling som för alla läkare är vedertagen och självklar.
Oroande är att Socialstyrelsen inte längre bryr sig om när de får en anmälan på en farlig doktor. Det är inte deras uppgift längre...eller?
Hälsningar.

2007-03-11 @ 10:19:56
URL: http://tokviktigt.blogg.se
Postat av: Marina

Oh jag ska med operera näsan när jag får tillfälle/pengar till det! Önskar dig lycka till

2007-03-20 @ 09:22:22
URL: http://dreamiis.blogg.se
Postat av: Emiljennie

A very interesting read, I hope you will be adding more soon. Will be passing this onto all my friends.

2009-12-21 @ 09:09:06
URL: http://emiljennie.3steps.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0